Katalánci vo včerajšom zápase proti FC Sevilla podali naozaj výborný výkon a jediné, čo tomu chýbalo, bol zisk troch bodov. Známky v každom prípade poukazujú na horší výkon niektorých hráčov a zas naopak - je jasne vidno, komu včerajší zápas chutil.

Hodnotenie hráčov bolo zostavené podľa nasledovného kľúča -> do úvahy sme brali 2 subjektívne zdroje: hodnotenie portálu 90min.com a hodnotenie katalánskeho denníka Sport a potom hodnotenie dvoch štatistických portálov Whoscored.com a sofascore.com. Pri každom hráčovi je priemer známok z týchto 4 zdrojov s komentárom portálu 90min.com. Kompletné čísla nájdete v tabuľke na konci článku.

Ter Stegen - 5,6

Je ťažké hodnotiť výkon brankára, keď dostal gól z jedinej strely súpera na bránku, no nemal žiadny nárok. Okrem toho nemal veľa práce.

Araujo - 7,7

Vo všeobecnosti bránil veľmi dobre proti nepríjemnému Gómezovi. Strelil výborný vyrovnávajúci gól po rohovom kope.

Piqué - 7

Svoju prácu si odviedol bez nejakého pozlátka, čistil priestor a dával si pozor na prihrávky.

García - 6,2

Podal dostatočne dobrý výkon predtým, než musel nútene striedať zrejme kvôli zraneniu po nepríjemnom zákroku Mira.

Alba - 6,7

Špinavo vyprovokoval Koundého, ktorý sa neovládol a dostal zbytočnú žltú kartu. V defenzíve však podal veľmi dobrý výkon.

De Jong - 5,9

V úvode zápasu sa dostal do šance, ale nedokázal z nej vyťažiť nič. V tomto zápase však nemal veľký vplyv na dianie na ihrisku.

Busquets - 6,9

Typicky metronomický, udržal si vysoké percento úspešnosti prihrávok. Dostal však žltú kartu.

Gavi - 6,8

V tomto stretnutí vyzeral trochu fádne, v strede poľa sa mu nedarilo držať loptu, no vyhral množstvo súbojov. V druhom polčase sa tlačil viac dopredu. Dostal žltú kartu.

Dembélé - 7,5

Na lopte bol veľmi nebezpečný, nútil brankára k dobrým zákrokom. Prihral Araujovi na gól, neskôr nastrelil konštrukciu bránky.

Jutglà - 5,7

Zdalo sa, že je ochotný vystreliť úplne odkiaľkoľvek, ale bez výsledku. Xavi ho neskôr vystriedal.

Ez Abde - 6,2

Stratil Gómeza z dohľadu, ktorý potom strelil gól. Bol donútený k tvrdej práci v defenzíve, ale vo všeobecnosti si viedol dobre.

Náhradníci

72' Lenglet - 5,9

Vystriedal zraneného Garcíu.

73' Nico - 6

Pracoval tvrdo a neuhol žiadnemu súboju.

85' Luuk de Jong - 6

Bez komentára

zdroj: sport.es whoscored.com sofascore.com 90min.com forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com forcabarca.sk

Diskusia

9 komentáre
kluc Premium
2021-12-22 09:39:05
asi aj zaslúžené známky,podali sme "skvelý" výkon a máme na to nízke známky, čiže buď máme nízke nároky alebo oni vysoké :D
8JK8 Premium
2021-12-22 09:39:47
Osobne by som dal celej obrane 7 aj keď Arauja zbožňujem a dal gól hodnotenie je za mňa vysoké v prvom polčase mu vôbec nefungovala rozohrávka a mal tam aj dosť zbytočných strát do gólu bol možno aj zrelý na striedanie Eric opäť docela málo opäť výborná rozohrávka bojoval čo sa dalo a na svoj štandard hral aj docela čisto takže každý za 7 a je to ok?