Existuje šanca, že Philippe Coutinho si pobalí kufre a z Camp Nou odíde už v januári. Veľký záujem o jeho služby prejavil Arsenal Londýn. Brazílčan má možnosť vrátiť sa do Premier League.

Práve v Anglicku, no v drese Liverpoolu sa záložníkovi mimoriadne darilo. Neskôr prestúpil do Barcelony, kde na úspechy z Anfield nedokázal nadviazať a úspešný nebol ani na ročnom hosťovaní v Bayerne Mníchov. Britský Daily Mail uviedol, že agenti Coutinha majú naplánovanú cestu do Londýna, aby sa stretli s predstaviteľmi The Gunners. Barcelona má obrovský záujem na tom, aby hráč odišiel z klubu už v januári.

Rovnaký zdroj tvrdí, že mužstvo Mikela Artetu bude musieť o podpis Coutinha bojovať s Tottenhamom Hotspur a veľký záujem má aj Newcastle s novým majiteľom. Obrovský záujem získať Coutinha do svojich radov má predovšetkým tréner Arsenalu Mikel Arteta.

Arsenal pod jeho vedením nehrá vôbec zle, preto nie je jasné, presne akú úlohu by Coutinho v tíme zohrával. Martin Ødegaard hrá v posledných týždňoch výborne, v posledných 7 zápasoch strelil 4 góly a na ďalšie 2 prihral. Rovnako dobre si počínajú aj Emile Smith Rowe a Bukayo Saka.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2021-12-28 13:53:15
Pre Barcu aj pre Coutinha to bude najlepsie mozne riesenie.
2021-12-28 14:06:19
Myslim si, že pujde i sám rád k tomu, kdo projeví největší zájem. Všichni se teď upírají k MS a chcou tam být, takže potřebuje hrát. To ale určitě neplatí v případě Umtitiho :-D