Celá operácia závisí od toho, či Ousmane Dembélé predĺži na Camp Nou zmluvu. Vyzerá to však, že určite nie. Informuje madridský denník Marca.

V januárovom prestupovom období sa Barcelone podarilo podpísať Ferrana Torresa a pracuje na ďalších operáciách. Klub v každom prípade rokuje aj o predĺžení zmluvy s Ousmane Dembélém, no všetko nasvedčuje tomu, že Francúz z Camp Nou odíde. Vedenie Kataláncov sa pripravuje aj na takúto možnosť a s Manchestrom United diskutuje o možnej výmene hráčov. Do metropoly Katalánska by na miesto Dembélého smeroval Anthony Martial.

No Barcelona má problémy zaregistrovať Torresa, takže dostať do tímu Martiala by nebolo jednoduché. Katalánsky denník Sport uviedol, že Barcelona s United rokuje o tom, aby získala Martiala na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny, zatiaľ čo Dembélé by na Old Trafford prestúpil na stálo.

Dembélé má s Barcelonou platnú zmluvu len do júna tohto roka a klubu sa zatiaľ nepodarilo dohodnúť s hráčom na predĺžení spolupráce. Problémom sú predovšetkým bláznivé finančné požiadavky francúzskeho krídelníka. Ak sa Dembélé nespamätá, Barcelona sa ho pokúsi za každú cenu zbaviť už v januári a jednou z možných destinácií je aj Manchester United, ktorý má o krídelníka záujem dlhodobo.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2022-01-04 08:38:19
Blbost - marca - Barca nepotřebuje Martiala a United nepotřebují super drahého Dembélého (mzda)
2022-01-04 08:43:29
Zbavme se invalidy a vezmeme nejlínějšího hráče v PL. Však proti němu i Messi vypadá jak Kante.