Novinári včera zaplavili internet správami o Erlingovi Hålandovi, ale Barcelona sa sústredí aj na situáciu hráčov zo svojho kádra. Potrebuje totiž vytvoriť priestor na registráciu Ferrana Torresa. V tejto súvislosti sa objavilo niekoľko nových informácií.

Katalánsky denník Sport informoval, že Samuel Umtiti odmietol 5 ponúk a chce odísť do mužstva, ktoré pôsobí v Lige Majstrov. Mundo Deportivo však uvádza, že obranca napokon súhlasí s odchodom z Barcelony na hosťovanie. Jedinou podmienkou je to, že Umtiti súhlasí s odchodom do konca prebiehajúceho ročníka a bez toho, aby ho iný klub mohol kúpiť. Umtiti chce hrať len v Lige Majstrov alebo Európskej lige a tiež v Premier League alebo Serie A. Do anglickej ligy by mohol odísť aj Coutinho, ktorý má ponuku od Arsenalu.

Sport ďalej tvrdí, že v Barcelone zostane Luuk de Jong. Aspoň zatiaľ. Holanďan odmietol odchod na hosťovanie do Cádizu aj napriek povoleniu zo strany Seville a Barcelony. Preto Cádiz prakticky vylúčil, že sa k nim útočník pripojí. De Jong si hľadá iný klub, no Barcelona ani Sevilla nemajú na stole žiadnu ďalšiu ponuku aj napriek informáciám niektorých médií, že o De Jonga prejavil záujem turecký Beşiktaş. Alex Collado na druhej strane čaká na uzatvorenie hosťovania do Granady. V ceste finalizácii operácie stoja problémy s dokumentáciou po neúspešnom odchode na hosťovanie do Sheffieldu.

Najvážnejšia situácia je v prípade Ousmane Dembélého. Ako informoval Sport, tlak Barcelony nemá na agentov hráča žiadny vplyv a tí si dávajú poriadne na čas. Nemajú v úmysle sa ponáhľať a budú naďalej analyzovať ponuky, z ktorých si vyberú tú najlepšiu. Barcelona so situáciou nedokáže urobiť nič, musí len čakať.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2022-01-05 08:31:32
Umtiti na to, ze 3 roky nehral futbal, je dost vyberavy
2022-01-05 08:38:49
Každý rok to isté...umtiti, Coutinho na predaj a nikdy nič sa nezrealizuje