Športové oddelenie v Barcelone si nemôže vydýchnuť ani na chvíľu. Mateu Alemany a ďalší neúnavne pracujú na tom, aby klub mohol zaregistrovať Ferrana Torresa. Cieľom je, aby nová posila Blaugranas bola Xavimu k dispozícii už na semifinále Španielskeho Superpohára proti Realu Madrid. Zápas je na programe už túto stredu.

Viceprezident Barcelony Rafa Yuste a tiež aj riaditeľ pre futbal Mateu Alemany verejne priznali, že na registráciu Ferrana Torresa nepostačuje odchod len Philippeho Coutinha. Katalánci tak musia pridať, aby stihli splniť pravidlá La Ligy. Napríklad prostredníctvom predĺženia zmluvy s niektorým z hráčov.

Katalánci z tohto dôvodu vyvíjajú tlak na Ousmane Dembélého, aby zaujal stanovisko k poslednej ponuke na predĺženie spolupráce zo strany klubu. Barcelona okrem toho obnovila rokovania so Sergim Robertom, ktorého zmluva je platná len do júna tohto roka. Cieľom Blaugranas je predĺžiť zmluvu s odchovancom a znížiť mu mzdu.

Yusuf Demir a Samuel Umtiti sú ďalšími hráčmi, ktorých chce klub predať. Útočník za Barcelonu viac nenastúpi, pretože v opačnom prípade by Barcelona musela Rapidu Viedeň zaplatiť 10 miliónov eur. Xavi tak tesne pred dôležitým El Clásicom stále nemá jasno v tom, či Ferran Torres bude zaregistrovaný alebo nie.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-01-10 11:56:37
Vraj sa ešte v najbližších hodinách dozvieme o ďalšom odchode, na 99.9% Demir ale 0,01% nechávam že by to mohol byť Umtiti :D