Ak Ousmane Dembélé odíde z Barcelony, katalánsky denník Sport tvrdí, že nahradiť ho môže Adama Traoré.

Adama Traoré sa stal jedným z hlavných cieľov Barcelony pre budúcu sezónu. V klube ho považujú za náhradu za Ousmane Dembélého, ak neobnoví zmluvu a Wolves sú ochotní analyzovať ponuky, nakoľko Traoré má zmluvu platnú len do roku 2023. Podľa Daily Mail chce anglický klub za krídelníka 22 miliónov eur.

Barcelona má však v boji o služby Traorého nemalú konkurenciu. Najväčší záujem prejavil Tottenham. Samotný hráč má v každom prípade dobré vzťahy so svojimi niekdajšími spoluhráčmi a jeho agent Jorge Mendes je v kontakte s predstaviteľmi klubu. Všetko má v rukách Dembélé. Barcelona však už neverí, že francúzsky krídelník predĺži kontrakt a zostane na Camp Nou. Ak sa tento scenár potvrdí, klub bude musieť na prestupovom trhu vykonať rýchle ťahy.

Blaugranas však majú dobré vzťahy s predstaviteľmi Wolverhamptonu, s ktorým uzatvorili niekoľko obchodov. V Anglicku aktuálne pôsobí Francisco Trincão, ktorý je tam na hosťovaní a Katalánci okrem toho predali aj Nélsona Semeda.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

10 komentáre
2022-01-10 15:20:08
22m za 0 gólov a 0 asistencií za 22 zápasov? ?no taaak?
2022-01-10 15:24:26
Neviem prečo ale vždy podotýkam vždy ! Keď sa jedna o prestup hráčov do Barcelony sú to neuveriteľne čiastky , keď sa bavíme o hráčoch ktorí prestupujú z iného klubu do iného klubu je tá cena úplne reálnejšia… a to nehovorím o predajoch Barcelony za almužnu.