FC Barcelona oficiálne oznámila, že Pedri a Ferran Torres majú negatívne výsledky testu na covid a vycestujú do Saudskej Arábie, aby sa pripojili k mužstvu pred semifinále Španielskeho superpohára proti Realu Madrid. Stretnutie je na programe už zajtra večer.

Obaja hráči boli v karanténe, pretože boli covid pozitívni, no v najbližších hodinách by sa mali pripojiť k mužstvu, pretože sú obaja zdraví, čo potvrdili posledné testy. Torresa a Pedriho čakajú pred zápasom kondičné testy, pričom Pedri nehral od septembra a Ferran prišiel do Barcelony ako maród, pretože sa zotavoval zo zlomeniny pravej nohy.

V prípade Ferrana platí, že v drese Blaugranas by mohol debutovať práve v zápase proti Realu Madrid za predpokladu, že úspešne absolvuje kondičné testy. Dobrou správou je fakt, že Barcelona ho môže zaregistrovať ako svojho hráča, k čomu prispel Samuel Umtiti, ktorý súhlasil so znížením platu a predĺžením svojho kontraktu.

Čo sa týka Pedriho, záložník prežíva zlú sezónu, pretože kvôli zraneniam prakticky nehrá. V prebiehajúcom ročníku zasiahol len do štyroch zápasov a naposledy sme ho na trávniku videli v konfrontácii s Benfikou v Lige Majstrov. Barcelona sa preto s jeho návratom neponáhľala a uvidíme, koľko minút dostane v El Clásicu za predpokladu, že sa vôbec pozrie na ihrisko.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-01-11 07:39:42
Aké číslo si ferran vybral? Zobral 14-ku po coutinhovi? Alebo to ešte nieje známe
2022-01-11 08:54:09
ZOSTAVA PROTI REALU :
Brankar : ter Stegen
Obrana : Alba, Lenglet, Piqué, Dani Alves
Zaloha : de Jong, Busquets, Gavi
Utok : Ansu Fati, Depay, Ferran Torres