Barcelona postupne optimalizuje káder prvého tímu a zvažuje príchod ďalších posíl. Médiá v tejto súvislosti spomínajú prekvapivé meno. TNT tvrdí, že dres Barcelony si môže obliecť Oscar dos Santos, ktorý v súčasnosti pôsobí v Shanghai Dongya.

Brazílčan hrá v Číne od roku 2017, keď za neho jeho súčasný klub zaplatil Chelsea 60 miliónov eur. Teraz sa chce presťahovať naspäť do Európy a rád by prestúpil práve na Camp Nou. Dos Santos už ukončil sezónu v Číne a rád by sa vrátil do Európy, kvôli čomu je ochotný znížiť si aj plat.

Oscar v minulosti hrával za São Paulo a Internacional a neskôr prestúpil do Chelsea, kde v rokoch 2012-17 odohral 203 zápasov. Vyhral dvakrát titul v Premier League, ligový pohár aj Európsku ligu. Obliekol si aj dres národného tímu Brazílie, za ktorých odohral 48 zápasov a zaznamenal 12 gólov. V Číne sa mu podarilo vyhrať národný šampionát a FA Cup.

Podľa španielskych médií však Barça zatiaľ neurobila žiadny krok k tomu, aby získala Oscara. Nekontaktovala ho a Xaviho prioritou zostáva príchod hrotového útočníka, než hráča, ktorý hráva ako mediapunta. Médiá v každom prípade tvrdia, že 30-ročný futbalista by sa veľmi rád presťahoval do metropoly Katalánska. Zaujímavosťou je, že Oscara zastupuje rovnaký agent ako Philippeho Coutinha.

zdroj: marca.com sport.es
foto: instagram.com/oscar_emboaba

Diskusia

13 komentáre
2022-01-11 15:32:58
Ale my už jedného Oscara máme-a ten je perspektínvejší.
2022-01-11 15:48:15
Mu zajebalo chlapcovi