Médiá nám vzhľadom na zimné prestupové okno prinášajú dennodenne množstvo prestupových špekulácií, no tentokrát jedna z nich prekvapila. Real Madrid si vraj vyhliadol stopéra FC Barcelona Ronalda Arauja.

Ronald Araujo sa ocitol v hľadáčiku Realu Madrid. Uruguajčan zaujal prezidenta klubu Florentina Pereza natoľko, že by ho rád stiahol na Santiago Bernabeu. O celej záležitosti sme sa dozvedeli z programu 'Sin Concesiones'. Záujem o obrancu nie je v prípade mužstva z hlavného mesta Španielska ničím novým. Madrid sa ho pokúsil získať už v roku 2018, keď Araujo v tom čase pôsobil v Boston River.

Mladík dal však prednosť Barcelone, no súčasnú zmluvu s Kataláncami má platnú len do júna 2023 a Los Blancos dúfajú, že nový kontrakt nepodpíše, aby mohli zasiahnuť a stopéra zlákať do svojich radov. Ak s Barcelonou nepredĺži zmluvu, bude dostupný zadarmo ako voľný hráč, aj keď Barcelona samozrejme urobí všetko preto, aby tomu zabránila.

V súčasnosti sa však vôbec nezdá, že by chcel Araujo odísť z Barcelony, čo potvrdil aj jeho výkon v poslednom El Clásicu, keď na ihrisku strávil 120 minút so skrutkami v ruke len 5 dní po operácii.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2022-01-14 08:51:53
Toto je hlúposť a ani on by nešiel do realu
2022-01-14 09:31:45
Naco im je araujo ked maju militaa? Najlepsieho stopera na svete ??