Sme v polovici zimného prestupového obdobia a pred Barcelonou je stále množstvo práce. Aj z tohto dôvodu majú médiá v súvislosti s katalánskym klubom neustále o čom písať. Novinári dnes opäť priniesli kvantum prestupových špekulácií, ktoré si zhrnieme v tomto článku.

Frenkie de Jong

Daily Mail Sport: Chelsea ponúkla Barcelone prvotnú ponuku za Frenkieho de Jonga vo výške 40 miliónov eur. Barcelona je ochotná predať Holanďana, ale požaduje minimálne 60 miliónov eur, aj keď nie je vylúčené, že svoje požiadavky zníži. O záložníka má záujem aj nemecký Bayern Mníchov.

Fabrizio Romano: Barcelona nedostala žiadnu formálnu ponuku za Frenkieho de Jonga.

José Gaya

Sport: Ľavý obranca má podľa portálu Transfermarkt hodnotu na úrovni 40 miliónov eur, ale zmluva mu končí v roku 2023 a Valencia je nútená predávať svojich hráčov, preto tieto okolnosti môžu zapríčiniť, že obranca bude ma trhu dostupný možno aj za 15 miliónov eur.

Álvaro Morata

Javi Miguel: Morata je naďalej číslom jeden na prestupovom zozname trénerského štábu Barcelony. Zdroje z prostredia šatne tvrdia, že útočník chce za každú cenu prestúpiť na Camp Nou a v šatni by bol milo vítaný. Sport a Mundo Deportivo zdôrazňujú, že Morata na Camp Nou počas januára neprestúpi.

Memphis Depay

El Nacional: Holanďan odmieta transfer do Juventusu. Skôr ho zaujíma možnosť prestupu do Atlética Madrid, ale šance na uskutočnenie tejto operácie sú mizivé.

Clement Lenglet

Sport: FC Barcelona sa plánuje stretnúť s agentom francúzskeho obrancu, aby prediskutovali možnosť zníženia platu. Ak by naopak prišla do klubu dobrá ponuka, je možné, že klub stopéra predá.

Transfer útočníka

Xavi Campos v programe 'Onze': Barcelona si vyhliadla ďalšieho kandidáta na posilnenie útočnej línie FC Barcelona. Médiá však jeho meno zatiaľ nepoznajú.

zdroj: Daily Mail sport.es as.com El Nacional Onze
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-01-15 15:35:16
Gayá za 15M je něco co musíme udělat "za každou cenu".
2022-01-15 15:41:34
Lenglet je skvelá možnosť ako získať ešte nejaké financie navyše. Tak snáď sa konečne predá.