Médiá spájajú Nicolasa Tagliafica s prestupom do Barcelony. Samotný obranca tlačí na Ajax, aby mu umožnil odísť do metropoly Katalánska. Čas sa v každom prípade kráti, nakoľko januárové prestupové obdobie končí už o niekoľko dní.

Barcelona nemá náhradníka na ľavej strane obrany a Jordi Alba je v podstate nútený hrať veľmi veľa. V prebiehajúcom ročníku však nepodáva vyrovnané výkony a v poslednom čase sa mu vôbec nedarí. Klub to viedlo k tomu, že sa snaží získať posilu na tento post ešte počas zimného prestupového obdobia. A práve Tagliafico spĺňa všetky kritéria.

Novinár Fabrizio Romano k tejto téme uviedol, že 29-ročný obranca robí všetko, čo je v jeho silách, aby sa tento transfer uskutočnil a dokonca požiadal Ajax o to, aby mu umožnil odchod do Barcelony na hosťovanie do konca prebiehajúceho ročníka. "Nicolas Tagliafico tlačí na budúcotýždňový prestup do Barcelony. Ajax naďalej požaduje trvalý prestup - zatiaľ čo Barcelona chce hosťovanie," napísal včera Romano. "Tagliafico chce prestúpiť do Barcelony čo najskôr - dúfa, že ho Ajax pustí na hosťovanie, pretože je to veľká šanca v jeho kariére," uviedol.

Médiá sa domnievajú, že Ajax je otvorený predajú Tagliafica do Barcelony, ale Katalánci si v súčasnosti môžu dovoliť operáciu založenú na hosťovaní do konca sezóny s tým, že po sezóne by hráča kúpili. Obranca počas svojho pôsobenia v Holandsku žiaril a veľmi sa pokúša o januárový transfer na Camp Nou.

zdroj: marca.com
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2022-01-24 11:15:54
Ferran Torres zatím velká bída , 1vs 1 nic dribling nic. Nic moc zatím…
2022-01-24 11:16:26
Tohohle hráče ne, radši Gayu ikdyby podepsal novou smlouvu “, tak bych to přivedl…