Moussa Sissoko, agent Ousmane Dembélého, pricestoval do Barcelony. Rokovania s Barcelonou o predĺžení zmluvy tak budú pokračovať.

Cieľom rokovaní je nájsť riešenie, ktoré by vyhovovalo všetkým stranám. Je potrebné odblokovať situáciu, pretože rokovania v súčasnosti uviazli na mŕtvom bode a neposúvajú sa vpred. Dembélé bol okrem toho vynechaný z nominácie prvého tímu na posledné dva zápasy. Dembélému sa pritom končí zmluva po tejto sezóne a Barcelona zaujala rázne stanovisko - buď hráč podpíše predĺženie kontraktu, alebo si v klube viac nezahrá.

Samotný agent hráča však priznal, že majú veľmi vysoké finančné požiadavky, ktoré nehodlajú znížiť. Zas Barcelona trvá na tom, že svoju poslednú ponuku určite nevylepší a preto sa zdá, že rokovania sú v slepej uličke. Katalánci už dokonca začali hľadať prípadných záujemcov, aby krídelníka predali ešte v januári. Vzhľadom na príchod Sissoka do metropoly Katalánska sa však zdá, že existuje určitá ochota znížiť napätie a nájsť cestu k vzájomnej dohode.

Z tábora hráča zaznievajú hlasy, že Dembélé by sa chcel osobne stretnúť s prezidentom FC Barcelona Joanom Laportom. Francúzsky krídelník má dobré vzťahy so Samuelom Umtitim a vie, že keď sa Umtiti počas uplynulého leta s Laportom stretol, vzťahy medzi hráčom a klubom sa zlepšili, pritom predtým boli veľmi napäté. Dembélé v súčasnosti nechce zbytočne prilievať olej do ohňa a dúfa, že rozhovor s Laportom by pomohol odblokovať rokovania.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

19 komentáre
Barco10 Premium
2022-01-26 09:51:12
Co tam chce odblokovať nechce tu hrať dovidenia.... My potrebujeme pracovať s hráčmi ktorý tu chcú byt neviem co tam ide riesit
jirkam Premium
2022-01-26 09:58:59
Zlu se neustupuje