V médiách kolujú ďalšie správy o Gerardovi Piquém. Novinár Lluis Canut vyhlásil, že Messi je nahnevaný na Piquého za to, ako sa počas uplynulého leta zachoval.

Canut uviedol, že Gerard Piqué a Leo Messi už nie sú kamaráti a aj preto sa obranca Barcelony neobjavil na nedávnej večeri s Leom Messim, keď Argentínec zavítal do Barcelony. Canut uviedol: "Z toho, čo viem, ich vzťah sa zhoršil v dôsledku nedávneho predĺženia zmluvy. Argentínec je sklamaný, nechcem povedať, že sa cíti zradený, ale cíti, že ho Piqué podviedol, pretože plat si znížil až v momente, keď bol Messi už mimo Camp Nou. Messi si myslí, že sa tak malo stať ešte pred jeho odchodom. Odvtedy neboli v kontakte ani raz."

Novinár tvrdí, že mal možnosť vidieť Messiho správu na Whatsappe jednému z bývalých riaditeľov v Barcelone. Argentínec dal najavo svoje sklamanie z Gerarda Piquého a priznal, že cítil, že ho odstavili na vedľajšiu koľaj. Canut okrem toho povedal, že Piqué mal s Messim naozaj veľmi dobré vzťahy: "Panovala medzi nimi harmónia, no v priebehu rokov sa ukázalo, že Piqué a Shakira prestali chodievať na rodinné oslavy k Messimu," uzavrel Canut.

Za zmienku v každom prípade stojí to, že Luis Canut pred časom informoval o plate Gerarda Piquého a ďalších hráčov Barcelony, no tieto informácie poprel ako stopér, tak aj klub v oficiálnom vyhlásení. Zlé vzťahy medzi Messim a Piquém však potvrdili aj ďalší novinári.

zdroj: sport.es ONZE
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2022-01-26 13:36:14
Už by sme sa nemuseli vracať k dôvodom Messiho odchodu...
2022-01-26 13:57:06
Pochybujem, ze znizeny Piqueho plat bol klucovy pri podpise Messiho....to bolo o inom nie o Piqueho plate....