Katalánci dokázali získať tri body v náročnom zápase proti Atléticu Madrid. Predviedli výborný výkon, je na čom stavať, ale v zápase urobili aj chyby, ktoré je potrebné eliminovať. Čo nám stretnutie vo všeobecnosti ukázalo?

Najlepšie: Plný počet bodov po dobrom výkone proti ťažkému súperovi

Barcelone sa v tejto sezóne v zápasoch proti najlepším klubom nedarilo a o to viac, ak sa uzatvorili na vlastnej polovici a dobre bránili. Dnes však nastal zlom, pretože vďaka dynamike Adamu a lepšej organizácii hry v strede poľa, dokázala Barcelona po väčšinu zápasu dominovať a góly strieľala po pekných akciách. Streliť štyri góly súperovi ako je Atlético, je veľmi pôsobivé a výborné výkony predviedli hráči ako Traoré, Gavi a Alba. S takýmto tímom môže Barcelona čeliť akémukoľvek súperovi v lige a následne si bez problémov vybojovať miesto medzi štvoricou najlepších. Ani v Európskej lige to nebude beznádejné.

Najhoršie: Opäť hlúpe chyby a absolútne zbytočné vylúčenie

Z pohľadu Barcelony to bol naozaj veľmi dobrý zápas, ale v niektorých aspektoch sa nič nezmenilo. Alba umožnil v pomerne kontrolovateľnej situácii odcentrovať Luisovi Suarezovi, Alves nedokázal zastaviť Suareza v šestnástke a neskôr sa dopustil absolútne nezmyselného faulu, po ktorom musel predčasne pod sprchy. Nebyť týchto naivných chýb, Barcelona mohla pohodlne kontrolovať celý zápas a miesto toho musela tvrdo bojovať o víťazstvo do záverečného hvizdu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

12 komentáre
kluc Premium
2022-02-06 18:46:47
Najlepšie: Dembelé nie je nenahraditeľný, žiadne strieľanie do nohy neexistuje :)
2022-02-06 18:52:38
Kdo bude chtít najde na tom spoustu much, ale já jsem už dlouho tak neužil zápas. Skvělý fotbal z obou stran Forca Barca
?❤