Vicente Moreno na tlačovke po zápase s Barcelonou ľutoval, že jeho mužstvo prišlo v samotnom závere o dva body.

Zhodnotenie

"Sme nahnevaní, pretože sme si zaslúžili tri body. Boli sme od toho len na krok. Aj v prvom kole sme si zaslúži tri body, takže sme nahnevaní. Zapamätáme si však našu spoluprácu, fanúšikov a obraz hry."

Nadstavený čas

"V Bilbau sa nadstavovali 4 minúty a nezdá sa, aby sme stratili toľko či ešte viac času. Prišli sme o šancu na zisk troch bodov. Mám dojem, že keď vyhrávame, tak sa zápasy na Cornellà naťahujú."

Obrana

"Hrať proti Barcelone je ťažké a tiež inkasovať gól na samom začiatku a v úplnom závere. Celkom dobre sme eliminovali prednosti súpera, ale góly sme inkasovali po centroch a akciách, v ktorých sa môžeme zlepšiť. Inkasované góly všetko skomplikovali. Vieme, aký by boli fanúšikovia šťastní, ak by sme vyhrali. Musíme si zapamätať vynaložené úsilie, hráči predviedli dobrý futbal a ukázali srdce. Užíval som si to, keď som sa pozeral na štadión. Potrebujeme fanúšikov, keď držíme spolu, je ťažké nás poraziť."

Centre zo strán

"Hráč, ktorý strelil gól, má takmer dva metre, je to jeho výhoda. Je potrebné zabrániť tomu, aby súper centroval. Keď prišiel De Jong, snažili sme sa to urobiť. Červená karta ublížila viac nám ako súperovi."

Pocity

"Chýba nám výhra, v predchádzajúcich zápasoch sme si zaslúžili vyhrať, ale niekedy to tak býva."

Barcelona mohla vyhrať

"Každý tím vyslal na bránu štyri strely. Už v prvom zápase sme si zaslúžili vyhrať, ale Barcelona mala šťastie. Dnes mala šťastie opäť, pretože remizovala v závere. Každý si históriu vysvetľuje tak, ako chce."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

6 komentáre
2022-02-15 09:59:39
Espanyol mal šťastie, že sme do polčasu neviedli 3:0.
2022-02-15 10:08:03
ak myslel Espanyol Barcelona tak má pravdu