Lionel Messi v zápase Ligy Majstrov proti Realu Madrid podal fantastický výkon, no francúzska tlač ho napriek tomu nesmierne tvrdo kritizovala. Hráč Paris Saint-Germain totiž nepremenil penaltu. Sergio Agüero sa však svojho krajana rázne zastal.

Lionel Messi to ani vo Francúzsku nemá jednoduché - buď podá famózny výkon, alebo ho novinári tvrdo kritizujú. Tentokrát na Messim nenechali suchú ani nitku po poslednom zápase PSG proti Realu Madrid, v ktorom hral Messi výborne, ale nepremenil penaltu. A novinári si na ňom opäť zgustli.

Francúzsky denník L'Equipe dal Messimu v hodnotení len trojku z desiatich. Jerome Rothen ako bývalý hráč PSG dokonca vyhlásil, že Messi neponúka mužstvu vôbec nič. Agüero v každom prípade nesúhlasí: "Leo hral dobre, prelamoval línie. Nehovorím to len preto, lebo je priateľ, ale preto, lebo hral tvrdo. Bol dobrý a aktívny," povedal bývalý útočník na svojom streame na Twitchi.

"Vo Francúzsku ho magazíny a denníky zabili. Sú to sviniari. Mal som dohodnutý rozhovor s francúzskym magazínom, ale povedal som: 'Nie, pretože podporujem Lea Messiho. Bodka. Takže dovidenia, uvidíme sa čoskoro.' Teraz som nahnevaný," povedal.

zdroj: mirror.co.uk
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-02-17 16:00:03
Francuzi maju svojho obľubenca Mbapeho a keby Messi premenil penaltu tak aj tak by oslavovali Mbapeho .Nikto Messiho neoceni viac ako Barcelončania
2022-02-17 16:16:28
Bože nepremenil penaltu...noa? pozeraju len na goly ...ale ine aspekty si nevšimaju.. Napriklad 4 key passes tolko ani Real nemal za zapas :D ptm 5/7 uspešnych dribblov...Ano ako Aguero povedal su to svine