Dani Alves sa po dlhšom čase vrátil do základnej zostavy Blaugranas a po výhre nad Athletic Club priznal, že sa nevedel dočkať návratu na trávniky.

Nehral si niekoľko týždňov. Určite si sa nevedel dočkať návratu.

"Áno, túžil som po tom. Chcel som opäť hrať so spoluhráčmi. Bol som suspendovaný na pár zápasov, ale pracoval som, aby som bol po návrate do hry na úrovni ostatných spoluhráčov. Nakoniec sme dosiahli to, čo sme chceli. Získali sme tri body a užívali si hru. To bol partidazo!"

Je to ďalší zápas, v ktorom ste strelili 4 góly. Myslíš si, že ste na správnej ceste? Teraz to môže byť už len lepšie?

"Taký je cieľ. Musíme dobre pracovať a mať jasnú ideu. V tomto klube, v tomto dome, panuje určitý štýl, ktorý je potrebné brániť. Musíme mať loptu na nohe, pritom si vytvárať množstvo príležitostí a rozveseliť fanúšikov. Sú zvyknutí na mužstvo, ktoré si užíva futbal a na trávniku sa cíti dobre. To všetko je ovocie tvrdej práce a odhodlania. Cieľom bolo získať tímového ducha."

Čo si myslíš o Pedrim? Ako sa k nemu správa Camp Nou? Videl si už niečo podobné?

"Náhodou som už mal možnosť hrať s hráčmi na takejto úrovni (smiech). Keď som hral s nimi, užíval som si futbal a teraz vidím niečo podobné pri Pedrim. Je to niečo pekné, že to všetko môžem zažiť opäť. Vďaka fanúšikom na Camp Nou si môžeme užívať hru a my dávame radosť fanúšikom."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-02-27 23:57:01
Dani, prekvapil si ma, nečakal som už takúto úroveň. A asi nielen ja. Len tak ďalej.
2022-02-28 15:14:19
Dufam,ze este rok vydrzi,i ked som vcera otvaral oci - co stvaral aj Dest...a to ani nebol na svojej strane- este som ho nevidel hrat lepsie.Asi potreboval pocut,ze je ns predaj a zabadal sa,super.