Katalánsky denník Mundo Deportivo tvrdí, že Barcelona sa dohodla na podmienkach spolupráce s obrancom SSC Neapol. Kalidou Koulibaly by mal podpísať zmluvu na 4 roky. Katalánsky denník Sport zas informuje o tom, že Barcelona sleduje Rafaela Leaa.

Mundo Deportivo uvádza, že Xavi označil reprezentanta Senegalu za kľúčový prestupový cieľ počas najbližšieho leta. Denník však dokonca tvrdí, že Barcelona sa už dohodla s hráčom na podmienkach kontraktu. 30-obranca by mal podpísať zmluvu na 4 roky. No rokovania s Neapolom nebudú vôbec jednoduché. Jeho agent Fali Ramadani však nedávno rokoval s Joanom Laportom.

Ale ako bolo spomenuté, kameňom úrazu budú rokovania s talianskym klubom, pretože Neapol pred rokom odmietol ponuku na 70 miliónov eur od Manchesteru City či Paris Saint-Germain. Situácia sa ale trochu zmenila, pretože obranca má zmluvu platnú už len na budúcu sezónu. Ak ho Neapol nepredá počas najbližšieho leta, o rok odíde zadarmo.

Katalánsky denník Sport na druhej strane informuje o tom, že v hľadáčiku Blaugranas sa objavil ďalší útočník, ktorý môže byť alternatívou v prípade fiaska s Erlingom Hålandom. Rafael Leao je v súčasnosti hráčom AC Milána. 22-ročný hráč oblieka dres Rossoneri od roku 2019, keď prišiel z francúzskeho klubu LOSC Lille. V Taliansku zaznamenal pomalší štart, ale v poslednom období hráva v skvelej forme.

V tejto sezóne odohral za Miláno 31 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 gólov a ďalších 6 prihral. Primárne ide o ľavého krídelníka, ale v poslednom období sa udomácnil aj v centrálnej pozícii. Portugalčan v tejto sezóne dokázal, že vie byť produktívnym hráčom. Platí, že zmluvu s Milánom má do roku 2024 a jeho agentom je Jorge Mendes, ktorý má s Barcelonou veľmi dobré vzťahy.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2022-03-10 13:28:43
Zachvilu postavime zo stoperov celu jedenastku....?
2022-03-10 13:37:34
30 ročný stopér na 4 roky. Nehovorím ze nemá kvalitu ale... To naozaj nieje lepšia alternatíva? Teda kvalitatívne porovnateľná ale mladšia? Nuž, treba veriť xavimu a uvidíme v lete. Ako brutálne sa teším na leto, nielen s pohľadu Barcy ale aj všeobecne futbalu (napr Newcastle)