Talianske médiá informujú o tom, že do boja o služby Sergiña Desta sa zapojil ďalší klub zo Serie A. O pravého obrancu Barcelony má vraj záujem už aj SSC Neapol.

Sergiño Dest v poslednej dobe prezentuje veľmi dobré výkony, ale miesto v základnej jedenástke Blaugranas si stále nedokázal zabezpečiť. Zároveň nie je jasné, či v klube zostane aj v budúcej sezóne. Trénerský štáb Xaviho Hernándeza oceňuje rozvoj pravého obrancu, ale klub v odchode Desta vidí dobrú príležitosť ako zarobiť. O ďalšej budúcnosti Američana rozhodne koncovka prebiehajúcej sezóny. Médiá pritom píšu, že Barcelona sa už dohodla na prestupe s Noussairom Mazraouim, ktorý môže Desta nahradiť.

Dobré výkony Desta v poslednom čase neušli pozornosti európskych klubov. Niektoré tímy pozorne sledujú situáciu hráča, ktorý má len 21 rokov a veľký priestor na zlepšenie. Najväčší záujem o jeho podpis má AS Rím, ale tých klubov je viac. Médiá tvrdia, že do boja o Desta sa zapojil už aj Neapol.

Sergiño Dest v súčasnosti hráva predovšetkým v Európskej lige, pretože Dani Alves nie je do tejto súťaže zaregistrovaný a Sergi Roberto je dlhodobo zranený. Dva zápasy nedávno odohral aj v La Lige, pretože Alves bol kvôli červenej karte suspendovaný. Mladík však nesklamal, práve naopak. V každom prípade nie je jasné, či mu tieto dobré výkony pomôžu v tom, aby zostal v metropole Katalánska aj v budúcej sezóne.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

7 komentáre
2022-03-17 12:29:45
No ja to vidím takto. Mazraoui sem zadarmo, Desta strelia v lete za 20 mega a za rok budú hľadať ďalšieho RB keď skončí Dani.A možno rovno dvoch lebo ten Mazaouri sa mi nejaví lepší ako Dest.
2022-03-17 12:48:15
Uvidíme, no ak by ho naozaj predali, vnímal by som to ako obrovskú chybu.