Stopér FC Barcelona poskytol po výhre nad Realom Madrid rozhovor pre BarçaTV, v ktorom neskrýval spokojnosť s vysokým víťazstvom na Bernabéu.

Strelil si gól na Bernabéu. Je to to najlepšie, čo sa dá dosiahnuť?

"Gól bol dôležitý, aby som pomohol tímu, najmä v takom zápase ako tento, proti veľkému rivalovi. Najdôležitejšie však bolo predovšetkým vyhrať zápas. Pomôcť v tomto tímu prostredníctvom streleného gólu je obrovská radosť. Som vďaka tomu šťastný, najmä keď si spomeniem na všetku tú prácu, ktorý som odviedol, aby som tu bol a hral v takýchto zápasoch."

Hral si na poste pravého obrancu proti Viniciusovi. Ako sa ti darilo?

"Bol som pripravený na hru na kraji obrany. Dám zo seba všetko tam, kde budem hrať. Som obranca, ale môžem hrať aj na kraji a pomáhať tam, kde ma tréner potrebuje. Vedeli sme, že s Viniciusom to bude ťažké, pretože je to skvelý hráč, ale verím vo svoje schopnosti a toto rozhodnutie vyšlo trénerovi dobre."

Užívali ste si hru s pribúdajúcimi minútami čoraz viac?

"Áno, mali sme veľkú radosť, bol to pekný zápas. Víťazstvo bolo pre mužstvo veľmi dôležité, rovnako pre náš rozvoj. Všetko, na čom sme v priebehu týždňa pracovali, čo sme sledovali na videu, vyšlo a sme spokojní."

Aká je nálada v šatni?

"Sme veľmi nadšení a šťastní. Toto víťazstvo bolo úderom päsťou po stole, chceme prostredníctvom toho povedať, čo dokážeme. Musíme pokračovať v práci s pokorou. Do konca sezóny zostáva ešte veľa, ale táto výhra je dôležitá pre nás a pre našich fanúšikov."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-03-21 00:30:48
Byl skvělý i na pravém obránci. Téhle obraně v tomto složení těžko něco vytknout. Mám radost z Auby...i z Ferrana, tohle byla paráda ... jestli někdo sundal Real z hrušky, tak to jsme byli my :D :D ...takový menší návod pro Cheslea...akorát je tam takový menší detail...chelsea neumí hrát jako Barca :D :D