Vo Francúzsku sa veľa hovorí o budúcnosti Ousmane Dembélého. Na stole je množstvo možností ďalšieho vývoja situácie. Francúzske médiá ubezpečujú, že krídelník dostal astronomickú ponuku od Paris Saint-Germain, teda klubu, s ktorým je v neustálom kontakte už od zimného prestupového obdobia.

PSG čaká na posledný a rozhodný krok zo strany Ousmane Dembélého. Aspoň takéto informácie prináša RMC Sport, ktorý tvrdí, že agent krídelníka rokuje s francúzskym klubom už od januára. Podozrenie, že sa tak deje, mala aj samotná Barcelona. Očakávalo sa, že Dembélé prikývne na ponuku na prestup, ale konečné stanovisko z jeho strany stále neprišlo.

Niektorí novinári zdôrazňujú, že Ousmane Dembélé by chcel najskôr vedieť, aké športové rozhodnutia budú prijaté v Parc des Princes. Všetko stojí a padá na odchode či zotrvaní Kyliana Mbappého a mene trénera, ktorý nahradí Mauricia Pochettina. Iné médiá tvrdia, že PSG ponúka Dembélému plat na úrovni 17 miliónov eur netto, čo je suma, ktorú si Barcelona nemôže dovoliť. V každom prípade nie je vylúčené, že francúzsky krídelník dá nakoniec prednosť Camp Nou.

Dembélého k pokračovaniu kariéry na Camp Nou mali nalomiť posledné dve stretnutie Mateu Alemanyho s Moussom Sissokom. Dembélé je teraz ochotnejší zotrvať v metropole Katalánska, pretože vidí, že mu Xavi plne dôveruje. Barcelona má jedinú nevýhodu v tom, že nebude vedieť dorovnať finančné ponuky pre hráča zo strany iných klubov. Dembélé má v každom prípade možnosť stať sa jedným z najlepšie platených hráčov v kádri Blaugranas.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-05-04 11:14:05
A zase tato telenovela už ho nechajte isť .On nakoniec ostane gol neda pol roka a opeť sa zrani zazrak ,že sklenena babika drži tak dlho bez zranenia .
2022-05-04 11:21:01
17mega netto, cize 34milionov brutto u nas. To je na smiech. 17M brutto ano ale toto?