FC Barcelona dnes odohrá posledný zápas v tejto sezóne a na domácom trávniku privíta Villarreal. Toto je Xaviho základná zostava na zápas, v ktorom Blaugranas nejde o nič.

 

FC Barcelona:

Villarreal: Rulli; Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo, Moi Gómez; Alcácer, Lo Celso.

 

 

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

14 komentáre
2022-05-22 21:01:44
Uvažoval som, či si ten zápas dnes zapnúť alebo nie.

Na jednej strane Barcu neuvidime dosť dlho a verím, že nám chlapci predvedú na záver dobrý zápas. Pekný futbal, uvoľnený výkon, keďže už to nemôže ovplyvniť našu pozíciu a hráme proti atraktívnemu súperovi.

Na druhej strane, táto sezóna bola tragická a som rád, že končí. Veľakrát som pozeral zápasy nasilu a bolo to viac trápenia ako pekných večerov.

Nakoniec vyhráva srdce a zápas si pozriem, dúfam, že neoľutujem. Predsa, bude to dlhá pauza od Barcy a futbalu celkovo (žiadny letný turnaj). Aj keď najradšej by som preskočil čas na začiatok augusta a vzhliadal k prvému zápasu novej sezóny, na ktorú sa už teraz teším a prajem klubu, hráčom aj nam fanúšikom, aby nám priniesla viac radosti ako tento ročník.
2022-05-22 21:04:49
Pre Adamu to bude zrejme rozlúčka s Camp Nou. Aj keď nám dnes už o nič nejde bolo by fajn sa so sezónou rozlúčiť víťazne - obzvlášť keď hráme pred vlastnými fans.