FC Barcelona chce podpísať Julesa Koundého, ale finančná situácia a podmienky FC Sevilla jej v tom môžu zabrániť. Stopér však chce prestúpiť na Camp Nou a Barcelona je jeho prioritou pred inými klubmi.

Sevilla varovala Barcelonu, že je ochotná predať Koundého, ale nepristúpi na začlenenie žiadneho hráča do operácie. Za transfer požaduje iba peniaze. Andalúzania za svojho hráča požadujú minimálne 60 miliónov eur. Jednalo by sa o rekordný predaj v klube a následne by mohli vylepšiť svoj káder. Predstavitelia Sevilly sú viac menej presvedčení, že Koundého budú musieť predať už počas tohto leta.

Záujem o služby futbalistu má katalánska Barcelona, ale aj Chelsea, ktorá je na tom finančne lepšie ako jej rival v boji o podpis stopéra. Katalánci sú v podstate dohodnutí s hráčom na prestupe a sú aj vo výhode, pretože Koundého prioritou je transfer na Camp Nou. Sevilla je otvorená predajú a čaká, kto ponúkne lepšie podmienky. V prípade Barcelony je však potrebné čakať, pretože vedenie klubu musí dotiahnuť predaj časti aktív klubu.

Isté je však to, že Barcelona teraz potrebuje poopraviť svoju stratégiu v prípade tohto prestupu, nakoľko prvotným zámerom Blaugranas bolo začleniť do operácie aj jedného hráča, aby sa znížila suma na úhradu. Na Sánchez Pizjuán mohol putovať Sergiño Dest, no Sevilla zamietla aj túto možnosť. Barcelona v súčasnosti musí preanalyzovať, či bude mať dostatok hotovosti na uskutočnenie takejto operácie.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

5 komentáre
2022-06-17 11:59:15
Dnes si už s nami každý klub chce vyrieť riť...
2022-06-17 12:45:40
Hlavně z toho nedělat zase ňákou kovbojku, jak to umí Barca, když někoho chce. Dát nabídku. Nedomluví se ... čau a zkusit toho Koulibalyho.