Katalánsky denník Sport prináša informáciu o tom, že Joan Laporta sa pokúsil upokojiť Raphinhu v súvislosti s jeho transferom do Barcelony. Prezident kontaktoval Brazílčana a ubezpečil ho, že jeho príchod na Camp Nou je možný a poďakoval mu za to, že odmieta ponuky iných záujemcov z Premier League.

Joan Laporta začal pracovať na jednom z najväčších prestupov Barcelony počas tohto leta. Prezident Barcelony sa osobne postaral o to, aby Raphinha dostal nasledovný odkaz: Barcelona už spustila finančný plán, ktorý jej umožní vykonať operáciu a podpísať kontrakt na 5 sezón počas najbližšieho letného prestupového obdobia. Barcelona chcela hviezde Leedsu ukázať, že jeho transfer bude možné uskutočniť z ekonomického hľadiska, aj z hľadiska finančného fair play La Ligy. Laporta potvrdil Brazílčanovi, že jeho príchod má pre klub strategický význam, pretože spolu s Robertom Lewandowskim majú významne posilniť útočné rady Blaugranas a útočné tridente Barcelony má patriť medzi tie neznebezpečnenie na svete.

Táto operácia je stále možná aj vďaka úsilie Raphinhu a jeho agenta Deca. Laporta obom poďakoval za to, že neúnavne odmietajú ponuky od veľkých klubov z Premier League. Ide predovšetkým o Liverpool a Chelsea. Barcelona má v súčasnosti veľkú šancu na uskutočnenie tejto operácie vďaka predajú aktív klubu. Predaj hráčov, vrátanie niektorých dôležitých, rovnako ako zníženie platov, umožní klubu podpisovať kvalitné posily a jednou z nich je Raphinha.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

2 komentáre
2022-06-19 10:09:49
Akorát psal Fabrizio, že Leeds nepůjde pod 55 a že Anglické kluby teprve začínají a první kdo se do toho vložil je Arsenal tak nvm co odmítá když nic nepřistálo ještě
2022-06-19 12:24:49
Inac, vraj ten dement Dembele najnovších sprav chce predsa zostat v Barce. Teraz vidi, ze prachy budu, Barca si moze získať Raphinhu. Vidia s tým prespekulovanym chamtivym Sissokom, že sa prepocitali, ich taktika zlyhava a dosiel im pusny prach. Terau sa a tak sa snazi topiaci drzat slamky. Dal by som mu este mensie prachy ako mu naposledy ponukli...Ešte nam skazí ten hajzel deal s Raphinhom!