Barcelona sa možno tento týždeň opäť stretne s predstaviteľmi Leedsu a Clement Lenglet zvažuje odchode z Camp Nou. Súhrn prestupových špekulácií je pripravený aj dnes.

Alberto Moleiro

Goal: Barcelona má záujem o tohto hráča, ale k skupine záujemcov sa pripojil už aj Betis, ktorý nechce dopustiť, aby sa zopakovala situácia s Pedrim, ktorý v roku 2019 mohol prestúpiť do Andalúzie, no Barcelona bola o čosi šikovnejšia.

Raphinha

Sport: Črtá sa ďalšie stretnutie Mateu Alemanyho a predstaviteľov Leedsu United. Angličania požadujú za krídelníka 50 miliónov eur a Barcelona dúfa, že cenu zníži na 40 miliónov eur, možno vďaka začleneniu jedného z hráčov Blaugranas do operácie. Po prípadnom dosiahnutí dohody by bola operácia formálne uzatvorená po 1. júli. Laporta telefonoval s Raphinhom, aby rozptýlil pochybnosti hráča. Teraz je nutné presvedčiť Leeds.

Frenkie de Jong

Daily Mail: Manchester United predstavil novú ponuku za hráča vo výške 75 miliónov eur + bonusy, dovedna len o 5 miliónov eur menej, ako požadujú Katalánci. Budúcnosť záložníka je čoraz vzdialenejšia Camp Nou, hoci jeho prioritou bolo zostať na Camp Nou.

Mundo Deportivo: V prípade transferu bude mať posledné slovo De Jong. V budúcej sezóne by chcel hrať v Lige Majstrov, ale United tlačí na jeho príchod.

Jules Koundé

Mundo Deportivo: Sevilla si uvedomuje záujem zo strany Barcelony. Hráčovi prisľúbila, že mu nebude komplikovať odchod, ak za neho záujemca ponúkne adekvátnu ponuku. Oficiálne rokovania ešte nezačali, ale rozhovory prebiehajú. Pre Koundého je prioritou prestup na Camp Nou aj napriek tomu, že má na stole aj iné finančne lukratívnejšie ponuky. Katalánci čakajú na predaj aktív klubu, čo im umožní uskutočniť prestupové operácie.

Clement Lenglet

Mundo Deportivo: Obranca sa už nebráni odchodu z klubu. O hosťovanie prejavili záujem Olympique Marseille a Tottenham. Plat hráča je vysoký, takže kluby by chceli, aby Barcelona pokryla jeho časť. Katalánci však s touto podmienkou nesúhlasia. Lengletovi záleží na tom, aby bol povolaný na šampionát do Kataru, takže chce hrať.

zdroj: v texte
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-06-21 06:08:11
Doufám, že s tím Koudem to nebude story na celý léto. Stopera potřebujeme akutně a Koulibaly nebude taky čekat do poslední chvíle. On by byl slušná alternativa a podstatně levnější. Jestli nevyjde ani jeden z nich, tak potěš.