Novinári dnes informujú o situácii Lewandowskeho, Koundého či Bernarda Silvu, no okrem toho sme sa dozvedeli, že Neto zmenil svoj názor a Angel Di Maria nakoniec zrejme nebude čakať na ponuku od Blaugranas.

Robert Lewandowski

Sky Sports Deutschland: Športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidzić navštívil Poliaka na Malorke, aby ho presvedčil k zotrvaniu v Bayerne. Lewandowski v každom prípade trvá na svojom a je rozhodnutý k zmene klubových farieb.

Footmercato: PSG hľadá útočníka, ktorý by vytvoril ofenzívne duo s Mbappém a nevylučuje, že získa Lewandowskeho vzhľadom na ťažkosti Barcelony v prípade tohto prestupu.

Sport: Lewandowski žiada Bayern, aby rokoval len s Barcelonou. Poliak nemá záujem vypočuť si ponuku zo strany PSG či Chelsea.

Jules Koundé

Marca: Sevilla očakáva 60 miliónov eur a Barcelona nie je pripravená túto sumu zaplatiť.

Sport: Sevilla vie, že očakávanú prestupovú sumu je ochotná zaplatiť len Chelsea, ale The Blues sú naďalej v komplikovanej situácii kvôli zmene majiteľa či nutnosti posilnenia iných pozícií vrátane útoku a zálohy. To je príležitosť pre Barcelonu, ktorá však nechce ponúknuť Koundému rovnaké podmienky, aké by dostal na Stamford Bridge.

Frenkie de Jong

Fabrizio Romano: Manchester United bude čoskoro pripravený predložiť ďalšiu ponuku Barcelone a rozhovory vstupujú do rozhodujúcej fázy.

Bernardo Silva

Helena Condis: Barcelona je absolútne presvedčená, že sa jej podarí získať Bernarda Silvu a oznámila to aj hráčovi. Výmena však neprichádza do úvahy, pretože City nechce De Jonga.

TV3: Cena Silvu je na úrovni 85 až 95 miliónov eur a The Citizens od cenovke odmietajú rokovať.

Sport: Silva by chcel odísť z Manchestru, ale finančné podmienky komplikujú celú operáciu. Mendes tlačí na zníženie ceny, ale veľkú šancu na úspech nevidí, pretože City nemá záujem o žiadneho hráča Blaugranas.

Clement Lenglet

Sport: Francúz sa môže stať prvým hráčom, ktorý opustí Barcelonu. O Lengleta majú záujem Marseille, Tottenham, Miláno, Inter a Juventus. Barcelona chce ušetriť na plate hráča, ktorý ju ročne stojí 10 miliónov eur.

Ángel Di María

La Gazzetta dello Sport: Dojmy Juventusu po poslednom stretnutí s Di Mariom sú pozitívne. Taliani veria, že sa im počas tohto týždňa podarí dotiahnuť transfer do konca. Di Maria by chcel trochu času na premyslenie, pretože by sa radšej presťahoval do Španielska, ale zdá sa, že tlak zo strany Starej Dámy, aby sa rozhodol, sa zrejme vyplatil. Mateu Alemany stále nemôže predložiť Di Mariovi formálny návrh.

Neto

Sport: Brankár sa rozhodol odmietnuť všetky ponuky a dodržať kontrakt s Barcelonou. Brazílčan svoj zámer oznámil Barcelone. Klub je zaskočený, podobne ako agenti hráča, pretože na Camp Nou sa očakávalo, že Neto určite odíde. Barcelona chcela Brazílčanovi uľahčiť odchod a teraz zvažuje, že s ním zruší kontrakt. O Neta majú záujem kluby z Brazílie či Talianska, vrátane Lazia.

zdroj: v texte
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2022-06-21 17:19:49
Budeme musieť rušiť zmluvy rad, radom keď nikto nebude chcieť odísť, bohužiaľ, potrebujeme uvoľniť čísla v prvom tíme.
2022-06-21 17:38:07
Co to kuva zase dělá (Neto) vždyť chtěl dávno odejít. Měli ho pustit loni, když chtěl jít :(