Katalánsky denník Sport prináša ďalšie informácie týkajúce sa Riquiho Puiga. Ten je v súčasnosti na dovolenke, kde čaká na riešenie. Záložník si uvedomuje, že v Barcelone nemá šancu na minúty a musí odísť. Medzi záujemcami sa často skloňujú kluby ako Celta Vigo či Girona.

Riqui Puig v posledných dňoch zverejňuje na sociálnych sieťach fotografie z dovolenky na Maldivách, kde trávi čas spolu so svojou priateľkou. Stredopoliar vie, že v budúcej sezóne sa nenachádza v plánoch Xaviho Hernándeza a ak chce pravidelne hrať, musí si pohľadať iného zamestnávateľa. Xavi mu totiž jasne povedal, že v Barcelone hrať nebude. Všetko nasvedčuje tomu, že nadišiel čas, aby odchovanec La Masie opustil klub.

Riqui Puig nedokázal presvedčiť aj iných trénerov Barcelony. Ernesto Valverde a Ronald Koeman s ním vôbec nepočítali a kým v tom čase sa fanúšikovia postavili na stranu hráča, v súčasnosti je to už naopak. 22-ročný futbalista nie je schopný urobiť očakávaný krok vpred vo svojej kariére a v hierarchii tímu ho predbiehajú mladší hráči, ktorí sa postupne dostávajú do kádra ako napríklad Pedri, Gavi a Nico González.

Puig si preto hľadá nového zamestnávateľa, kde by mohol pôsobiť. Jednou z možností je Girona, ktorá postúpila do La Ligy a bude hľadať posily. Celta Vigo je ďalším kandidátom, pretože sa pokúsi pohľadať nástupcu Denisa Suareza. Denník Sport okrem toho spomína iné kluby ako napríklad Valencia, Getafe či Andorra. Posledný menovaný klub však hráva v nižšej lige, no vlastní ho Gerard Piqué, veľmi dobrý kamarát Puiga. Zdá sa však, že záložník bude chcieť zostať v Primera Division.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-06-22 11:08:00
kde su fotky z dovolenky... to je teraz jedine co vie ponuknut :D