Ousmane Dembélé má zmluvu platnú už len do 30. júna 2022, no nad jeho ďalšou budúcnosťou visí otáznik. V súčasnosti je veľkou neznámou, kde bude krídelník pokračovať v kariére v nasledujúcej sezóne. Jeho postoj však unavuje čoraz viac klubov.

Francúzsky hráč dostal nový návrh zmluvy od Barcelony už pred niekoľkými týždňami, no klubu doteraz neoznámil, či ho akceptuje alebo nie. Vedenie Blaugranas mu však nové podmienky už nepredstaví a v súčasnosti pracuje na príchode možných nástupcov Dembélého. Médiá píšu o Raphinhovi z Leedsu či Angelovi Di Mariovi.

Krídelník nielenže nereagoval na ponuku Barcelony, no s najväčšou pravdepodobnosťou ani neprestúpi do Chelsea a PSG. Londýnčanov totiž zaskočili prehnané finančné požiadavky hráča a okrem toho sa obávajú jeho zdravotného stavu. Thomas Tuchel sa preto sústredí radšej na príchod Raheema Sterlinga z Manchestru City. Paris Saint-Germain na druhej strane nedávno najal nového poradcu Luisa Camposa, ktorý v každom prípade nie je naklonený tomu, aby sa podpísala spolupráca s Dembélém. Celú záležitosť skomplikoval fakt, že PSG predĺžil zmluvu s Kylianom Mbappém a aj to, že v Parku Princov naďalej pôsobia Messi s Neymarom.

Vyzerá to tak, že Dembélé bude čakať na ďalšie ponuky až do samotného konca a ak sa neobjavia, tak sa zrejme rozhodne predĺžiť spoluprácu s Blaugranas. Klub z Camp Nou to po celý čas nevylučuje, no zároveň trvá na tom, že svoju ponuku už nevylepší. Francúzsky krídelník má budúcnosť vo svojich rukách, ale určite si nemôže vyberať tak ako si spočiatku myslel a situácia sa začína otáčať proti nemu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

14 komentáre
2022-06-22 09:23:41
Karma je zdarma.
2022-06-22 09:55:41
Normálně bych mu řek, nazdar. My s tebou nepodepíšeme a jdi si, kam chceš.......asi by čuměl.....pořád čekat, jestli se uráčí podepsat, klidně ho odkopnout