Príchod Andreasa Christensa do Barcelony je takmer istý, no médiá v posledných dňoch skalopevne tvrdia, že hlavným kandidátom na posilnenie defenzívy Blaugranas je Jules Koundé. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že stopér FC Sevilla sa môže stať hráčom Barcelony skôr ako Robert Lewandowski či Bernardo Silva.

Stopér FC Sevilla odolal pokušeniu prestúpiť do Chelsea počas uplynulého leta a do Newcastlu počas uplynulej zimy. Anglické kluby sa nevzdávajú a pokúšajú sa ho zlanáriť do svojich radov opäť, no zdá sa, že pre Francúza je najzaujímavejšou destináciou katalánska Barcelona. Sevilla prisľúbila obrancovi, že môže odísť bez toho, aby trvala na vyplatení odstupnej klauzuly vo výške 90 miliónov eur. To v každom prípade neznamená, že ho pustí za lacný peniaz. Andalúzania očakávajú z operácie minimálne 60 miliónov eur, čo je na finančné možnosti Kataláncov vysoká čiastka. Barcelona dúfa, že sa jej podarí začleniť do operácie aj jedného hráča. Uvažuje sa o Sergiñovi Destovi, no Sevilla z návrhu Barcelony nie je nadšená a preferuje platbu v požadovanej výške.

Francúz sa v súčasnosti nachádza na dovolenke a zotavuje sa z operácie lonovej kosti. Médiá tvrdia, že o svoju budúcnosť sa nemusí obávať, nakoľko má dohodnuté podmienky transferu s Chelsea. Sevilla medzičasom pracuje na príchode obrancu, ktorý by nahradil Koundého a médiá píšu, že voľba padla na 25-ročného Kim Min-jaeho z Fenerbahçe. Portál transfermarkt tvrdí, že hodnota tohto hráča je 14 miliónov eur.

zdroj: as.com sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2022-06-22 18:42:25
To su ale prevratné novinky!
2022-06-22 19:30:01
Dufam, ze ho kupime, dvojica araujo-kounde v obrane s velkou pravdepodobnostou by vyriesila stoperske problemy minimalne na 7-8rokov..ale desta by bolo dobre nechat a na lavej strane dat sancu baldemu