Barcelona zvýšila svoje úsilie v súvislosti s príchodom Roberta Lewandowskeho na Camp Nou. Médiá včera informoval o ďalšej ponuke Kataláncov pre Bayern Mníchov a dnešné správy potvrdzujú ochotu Poliaka opustiť nemecký klub. Niektoré médiá okrem toho informovali, že Bayern sa začal zaujímať o Cristiana Ronalda.

Už dlhšie je známe, že útočník a Barcelona sa dohodli na podmienkach vzájomnej spolupráce a teraz zostávalo doladiť podmienky prestupu s Bayernom. Nemecký celok však na snahy Barcelony nereaguje, ale katalánsky denník Sport je názoru, že ak Bayern bude blokovať odchod svojho hráča aj naďalej, Lewandowski opäť vyjadrí svoju ochotu odísť z klubu aj verejne. Barcelona je presvedčená, že Bayern po tomto tlaku nakoniec ustúpi. Katalánci by chceli získať útočníka do polovice júla, aby sa nemusel dostaviť na začiatok predsezónnej prípravy s Bayernom a čím skôr sa pripojil k Xaviho tímu. Denník tvrdí, že nie je vylúčené, že medzi Lewandowskim a Bayernom sa rozpúta boj, no všetky strany sa tomu chcú vyhnúť.

Postoj Bayernu v každom prípade trochu prekvapuje vzhľadom na to, že len nedávno kúpil Sadia Maneho, ktorý mužstvu zabezpečí určitú porciu gólov. Jeho štatistiky samozrejme nie sú také vynikajúce ako v prípade Poliaka, pretože Senegalčan prekonal hranicu 20 gólov v sezóne len raz (22 gólov v roku 2019), kým Poliakovi sa to podarilo 8-krát. Madridský denník AS dokonca uviedol, že Bayern sa začal zaujímať o Cristiana Ronalda. Portugalčan by mal spolu s Maném nahradiť Lewandowskeho aj z pohľadu štatistík.

zdroj: sport.es as.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2022-06-24 14:01:54
Barca a Lewa musia túto bitku vyhrať.
2022-06-24 14:29:44
Existuje pravidlo ze hrac sa moze vykupit zo zmluvy alebo take nieco ?