Kalidou Koulibaly má platnú zmluvu s Neapolom ešte jeden rok, ale analyzuje ponuky od záujemcov o jeho služby, nakoľko chce zmeniť klubové farby. Neapol ho odmieta predať inému talianskemu klubu, vďaka čomu je vo výhode katalánska Barcelona.

Stopér SSC Neapol je prestupovým cieľom FC Barcelona. Napriek tomu, že Xavi uprednostňuje transfer Julesa Koundého, klub vníma príchod Koulibalyho ako schodnejší variant z pohľadu financií, medzinárodných skúseností a k tomu je ľavák.

Barcelona má situáciu pod kontrolou a zdá sa, že v boji o Koulibalyho nebude mať veľkú konkurenciu, pretože Neapol oznámil hráčovi, že mu umožní odísť počas tohto leta pod podmienkou, že neprestúpi do talianskeho klubu. Veľký záujem o Koulibalyho mal Juventus. Il Matino informuje, že Neapol sa zmieril s tým, že stopér nepredĺži zmluvu, ktorá je platná už len jeden rok. Rokovania uviazli na mŕtvom bode, ale ak náhodou neklapne prestup mimo Serie A, Neapol je pripravený využívať služby hráča aj v nasledujúcej sezóne.

Predstavitelia talianskeho klubu sa teraz snažia rokovať s klubmi zo zahraničia, ktoré majú záujem o stopéra. Juventus nebol z toho rozhodnutia nadšený, ale musí sa poobzerať po náhrade. Z pohľadu Barcelony ide o veľmi pozitívny posun. Koulibaly chce odísť, Barcelona sa mu ako nové pôsobisko pozdáva a Katalánci poznajú podmienky transferu. Boli v kontakte s ľuďmi z prostredia hráča aj predstaviteľmi Neapola. Koulibaly dúfa, že teraz sa celá záležitosť pohne vpred, no Katalánci sa prv pokúsia získať Koundého.

zdroj: sport.es
foto: Shutterstock

Diskusia

4 komentáre
2022-06-25 10:07:55
Niee, ťažké prachy zas za 30+ hráča.. Bud kunde alebo nikto, inak sa z miesta nepohneme a budeme riešiť takmer každý rok to isté dokola
2022-06-25 15:29:55
Levák? Podle transfermarketu je pravák. Co si ho pamatuju, tak hrál pravou převážně...chybka?