Clement Lenglet patrí do veľkej skupiny hráčov, ktorých chce Barcelona počas leta predať. Francúz sa nenachádza v plánoch Xaviho Hernándeza a klub navyše plánuje posilniť defenzívne rady, napríklad o Julesa Koundého. ESPN tvrdí, že francúzsky stopér môže odísť do Tottenhamu.

Médiá pred niekoľkými týždňami uviedli, že Tottenham prejavil záujem o angažovanie Clementa Lengleta a ESPN teraz tvrdí, že Angličania sa už skontaktovali s Barcelonou so žiadosťou o hosťovanie stopéra. Blaugranas však preferujú odchod na trvalý transfer, aby si zlepšili vlastnú finančnú situáciu. Hosťovaniu sa v každom prípade nebránia, pretože by to pomohlo vylepšiť situáciu z pohľadu platového stropu. Predstavitelia Spurs sú navyše ochotní preplácať väčšiu časť mzdy Francúza.

Lenglet však váha s prestupom do Premier League. Súčasný tréner Tottenhamu Antonio Conte sa súrne snaží posilniť obranné rady svojho mužstva a v nadchádzajúcich dňoch sa chce osobne porozprávať so stopérom Barcelony, aby ho presvedčil o svojom projekte. Taliansky tréner chcel pôvodne získať Alessandra Bastoniho z Interu, ale operácia bola nesmierne komplikovaná. Je možné, že Lenglet nakoniec bude súhlasiť s týmto prestupom, pretože ako tvrdí ESPN, sníva o tom, že si v drese reprezentácie Francúzska zahrá na šampionáte v Katare. V tíme Spurs by mal určite viac šancí na hru ako v drese Blaugranas.

zdroj: ESPN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-06-25 17:09:02
Chod chod a kľudne aj na prestup ?
2022-06-25 17:46:37
Jako je to hezký sen. Ale k tomu, aby se splnil, by musel hrát, méně kiksovat, faulovat na žlutou a být rychlejší a nečumět tak blbě po zaviněný penaltě. Pokud to splní, asi nebude problém, aby dostal pozvánku.