Barcelona stále nie je úplne presvedčená o tom, či kúpi Raphinhu alebo nie, pretože všetko závisí od Ousmane Dembélého. V prípade odchodu Francúza sa Brazílčan stane prvou voľbou Kataláncov. Čoskoro padne finálne rozhodnutie v tejto záležitosti.

Deco ako agent Raphinhu sa v súčasnosti nachádza v Barcelone a pracuje na prestupovej stratégii. Absolvuje stretnutie s predstaviteľmi Blaugranas, aby sa dozvedel, čo klub plánuje ďalej. Barcelona sa už v marci dohodla s hráčom na platových podmienkach, ale je možné, že zo strany hráča bude potrebné trochu znížiť nároky alebo časť platu presunúť do budúcich období, pretože klub potrebuje vyriešiť svoju finančnú situáciu. Deco by mal pomôcť v týchto rokovaniach. V súčasnosti však nie je jasné ani to, či sa Barcelona nakoniec o prestup tohto hráča pokúsi. Doteraz sa totiž nedohodlo nič.

Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona odkázala Raphinhovi, že má o neho naďalej záujem. Krídelník tak nereaguje na ponuky zo strany klubov ako Liverpool, Tottenham, Arsenal či Manchester United. A potom je tu najväčší problém a tým je postoj Leedsu, ktorý odmieta predať hráča za menej ako 50 miliónov eur. Angličania už začínajú mať Barcelony po krk a vytvárajú na ňu tak, no Raphinha žiada ďalšie rokovania. Iné kluby postupne začínajú hľadať na prestupovom trhu alternatívu. Napríklad Arsenal má záujem o Codyho Gakpa z PSV Eindhoven.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

4 komentáre
2022-06-26 11:50:50
Zbytočný článok
2022-06-26 11:54:58
Opravdu je až tak nutné sem dávat takovéto články? Velmi si vážím náročné práce všech redaktorů. Bulvární články mají alespoň nějakou informační hodnotu, ale tohle je akorát k nas*ání.