Medzi najväčšie priority FC Barcelona počas tohto leta patrí určite aj predĺženie spolupráce s Gavim. Blaugranas však v utorok jasným spôsobom naznačili, že mladý záložník zrejme zostane na Camp Nou.

Gavi má len 17 rokov, no odborníci mu predpovedajú veľkú budúcnosť. Rokovania o predĺžení zmluvy sa síce naťahujú, no Barcelona ponúkla svetu indíciu, že rozhovory môžu dopadnúť dobre. Odchovanec La Masie sa totiž objavil v promo na výjazdovú sadu dresov na sezónu 2022/2023.

Gavi sa objavil ako model nového dresu s hrdým a šťastným výrazom na tvári a s popisom 'Pripravený zažiariť' v príspevku na Twitteri. Tento príspevok by mohol byť náznakom, že rokovania prebiehajú dobre a klub je presvedčený, že záložník čoskoro podpíše nový kontrakt.

Tieto správy prišli po poslednom stretnutí predstaviteľov Barcelony si agentom hráča Ivanom de la Penom. Aktuálny kontrakt mladého záložníka je platný len do roku 2023 a nový kontrakt sa podpíše až do roku 2028. Odstupná klauzula bude mať výšku jednej miliardy eur.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-06-29 11:01:59
Zajtra vyprsi Dembelemu zmluva. Zacína sa PRESTUPOVÁ ROŠÁDA!
2022-06-29 11:42:07
Mimo tento článek. Zítra končí Dembele a končí možnost prodat různé práva, ale nic se neděje a přitom o hlasovali před 14 dny.