Porcia prestupových špekulácií je pripravená aj na dnešok. A je toho naozaj celkom dosť. Príjemné čítanie

Frenkie de Jong

Marca: Barcelona a Manchester zintenzívnili rokovania a sú blízko k dosiahnutiu dohody. Najnovšia ponuka United je 65 miliónov eur + bonusy, ale Barcelona očakáva 86 miliónov eur. Červení diabli sú pripravení túto sumu zaplatiť a zostáva určiť podiel bonusov. Ak sa dohodnú kluby, bude potrebné presvedčiť aj záložníka, aby prestúpil.

Cadena SER: Ľudia z prostredia Holanďana uviedli, že vo veci nie sú žiadne nové správy a že Frenkie chce naďalej zostať v Barcelone.

Sport: De Jong nemá v úmysle odísť a toto stanovisko bolo oznámené obom klubom. Holanďanovi sa nepáči tlak všetkých strán na transfer a dokonca začal pochybovať o svojom agentovi Ali Dursonovi.

Memphis Depay

Sport: Barcelona je pripravená analyzovať ponuky za hráča vo výške minimálne 20 miliónov eur. Barcelona si nenechá ujsť príležitosť predať útočníka, no ak hráč neodíde, bude musieť predĺžiť s ním kontrakt. Xavi je s Depayom spokojný a zostať na Camp Nou chce aj samotný hráč, ale ak sa Barcelone podarí naplniť svoje prestupové plány, Depay by pre Xaviho nemusel byť dôležitý a hráč sa tomu chce vyhnúť.

Robert Lewandowski

Fabrizio Romano: Lewandowski dostal z Barcelony informáciu o novej ponuke pre Bayern: 40 miliónov eur + bonusy. Poliak potvrdil úmysel počkať na Blaugranas.

Bild: Barcelona sa priblížila k sume 50 miliónov eur (fix+bonusy). Pozície oboch strán sa môžu priblížiť. Možný transfer Frenkieho de Jonga by dal Barcelone väčší priestor na manévrovanie pri rokovaniach.

RAC1: Lewandowski je po ďalšej ponuke optimistickejší z pohľadu prestupu do Barcelony.

Sport: V Bayerne nie sú jednotní v súvislosti s odchodom Lewandowskeho. Bavori by vo všeobecnosti chceli, aby útočník zostal, ale ich prístup sa mierne líši. Športový riaditeľ Hasan Salihamidzić je naklonený predaju, uvedomuje si, že udržať hráča v tíme proti jeho vôli je absurdné. Generálny riaditeľ Oliver Kahn súhlasí s tým, aby klub rokoval s Barcelonou, ale zástava rázny prístup a z Barcelony chce vytrieskať čo najviac. Uli Hoeness, ktorý síce už nie je prezidentom klubu, ale stále má veľký vplyv, je absolútne proti odchodu Lewandowskeho.

Oficiálny účet Bayernu na Twitteri medzičasom zverejnil informáciu o predĺžení spolupráce s Konami. Pri tejto príležitosti sa objavilo video, na ktorom hráči Bayernu promujú túto udalosť. Lewandowski vo videu chýba.

Raphinha

Fabrizio Romano: Chelsea sa dohodla s Leedsom na prestupe Brazílčana za vyše 60 miliónov eur. Teraz sa The Blues pokúsia dohodnúť na podmienkach zmluvy so samotným Raphinhom, ktorému už poslali ponuku.

AS: Barcelona sa nevzdáva príchodu Brazílčana, ktorý je však na prestupovom zozname nižšie ako Lewandowski a Koundé. Klub dúfa, že dôležitá bude vôľa samotného krídelníka, ktorý chce prestúpiť na Camp Nou.

Ousmane Dembélé

Mundo Deportivo: Barcelona verí, že Francúz sa rozhodne zostať na Camp Nou. Xavi pre televíziu Mega uviedol, že to, či Dembélé zostane v klube, závisí len od neho samotného.

zdroj: v texte
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2022-06-29 12:41:57
FDJ, Dembele, Depay by měli zůstat... Mají Barce co dát, mají svoje kvality. Když čtu ty jména, co mají údajně přijít, naprosto, zcela, úplně, totálně zbytečný příchody.... Dopadne to za rok stejně, že se jich budou chtít zbavit a nebudou vědět jak na to. Problém není úplně v hráčích samotných, ale v tom, že s nima neumí realizační tým pracovat a vytáhnout z nich maximum. Na tomhle by měli zapracovat a smířit se s tím, že přirozený talent, typu Messi, který dokázal zachraňovat zápasy, tu byl jen jeden a dlouho žádný takový nebude... Teď je na řadě, aby realizační a kondiční tým, včetně trenéra, začal pořádně makat a naučit se s hráčema pracovat a stavět je na pozice, na kterých dokáží ze sebe vydat to nejlepší.... Tady je za mě zakopaný pes.
2022-06-29 12:47:14
Lukáš palec hore za to že k špekuláciam dávaš rôzne zdroje. Nie len jeden.