Dnešok je dňom, kedy je Ousmane Dembélé ešte hráčom FC Barcelona. Od zajtra však bude voľným hráčom. V Barcelone dúfajú, že Francúz predĺži spoluprácu a zostane v klube naďalej. Správy médií v každom prípade uvádzajú, že krídelník nemá záujem uspokojiť sa s relatívne nízkym platom.

Katalánsky denník Sport ponúka čerstvé informácie o situácii Dembélého v Barcelone. Denník tvrdí, že čas sa kráti pre obe strany. Klub totiž kvôli finančným problémom nie je schopný zaregistrovať nové posily. Dembélé sa však bude považovať za nového hráča, ak zmluvu s Blaugranas predĺži od zajtra. Pre Barcelonu to predstavuje ďalší veľký problém z pohľadu registrácie hráča do La Ligy.

Mundo Deportivo k téme doplnil, že Dembélé od Barcelony očakáva ešte jeden posledný pokus a teda lepšie podmienky zmluvy. Katalánci však nie sú ochotní ponuku nijako modifikovať ani vylepšiť. Vedenie FC Barcelona stanovilo jasné platové úrovne v prvom tíme a chce ich dodržať.

Aj z toho dôvodu sa dá očakávať, že Dembélé nebude pokračovať v kariére na Camp Nou. V každom prípade bude zaujímavé sledovať, ako sa prípad nakoniec vyvinie po tom, čo Barcelona postupne predá klubové aktíva a zastabilizuje svoju finančnú situáciu.

zdroj: barcauniversal.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2022-06-30 18:34:45
Dnes bol posledný deň, aj tak sme s ním mali extrémnu trpezlivosť. Od zajtra je voľným hráčom a môže si hľadať klub ktorý podojí spolu so svojím nenažraným agentom, dovidenia a dobrú noc.
2022-06-30 19:41:31
To je tak hloupej dement, že to ani není možný.