Barcelona musí byť trpezlivá v prípade transferu Marcosa Alonsa a Césara Azpilicuetu. Ousmane Dembélé nakoniec môže zostať na Camp Nou a Bernardo Silva je pripravený zmeniť klub.

Marcos Alonso a César Azpilicueta

Mundo Deportivo: Hoci Barcelona je už ústne dohodnutá s oboma Španielmi, ľudia z prostredia hráča naznačili, že ich odchod z Chelsea môže chvíľu trvať. Anglický klub už prišiel o dvoch stopérov a ak by teraz odišli aj dvaja krajní obrancovia, defenzívna formácia The Blues by sa zásadným spôsobom zmenila. Thomasovi Tuchelovi by bolo jednoduchšie rozlúčiť sa s Alonsom, keďže na ľavej strane má ďalšie možnosti, ale Azpilicueta je pre neho veľmi dôležitým hráčom. Na možný príchod oboch hráčov do Barcelony si ešte budeme musieť počkať.

Frenkie de Jong

The Guardian: Joan Laporta včera verejne vyhlásil, že urobí všetko preto, aby Holanďan zostal v klube. Do boja o podpis záložníka sa okrem Manchestru United zapája aj Chelsea, ktorá mu môže ponúknuť pôsobenie v Lige Majstrov a chce podpísať aj Matthijsa de Ligta, ktorého De Jong veľmi dobre pozná zo spoločného pôsobenia v drese Ajaxu.

Bernardo Silva

Sport: Portugalčan hovoril s Pepom Guardiolom a vyjadril túžbu prestúpiť do Barcelony. Presvedčiť Manchester City, aby predal hráča, však nebude vôbec jednoduché a na Barcelonu čaká množstvo práce. Majster Anglicka sa v súčasnosti zdráha predať svojho záložníka za menej ako 100 miliónov eur, no Katalánci chcú prestupovú čiastku znížiť aspoň o 40 miliónov eur.

Rey Manaj

Marca: Barcelona rokuje s Getafe vo veci transferu hráča. Útočník bol v uplynulom ročníku na hosťovaní v Spezii a vrátil sa do Barcelony, no s vysokou pravdepodobnosťou zmení zamestnávateľa. Klub z madridského predmestia môže za útočníka zaplatiť približne 2 milióny eur.

Ousmane Dembélé

AS: Krídelník nemá ponuky od iných klubov a čas sa kráti, takže je čoraz bližšie k podpisu novej zmluvy s Barcelonou a bude si musieť znížiť plat o 40%.

zdroj: v texte
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2022-07-03 13:29:54
Prodejte De Jonga Chelsea za 100 m a kupte Silvu, nebo ty peníze dejte na Koundeho ;)
2022-07-03 14:49:33
Podla dennika sport Dembele podpise do 2024. Podla Laportu budu Kessie a Christensen oznameni/predstaveni v stredu resp. vo stvrok