Tréner FC Barcelona sa chce zbaviť hráčov, ktorí sa vôbec nenachádzajú v jeho plánoch na nadchádzajúcu sezónu.

Xavi chce od začiatku predsezónnej prípravy pracovať s hráčmi, s ktorými počíta do nasledujúcej sezóny, teda majú jeho dôveru. Predsezóna začína už dnes a do Ciutat Esportiva nemusí prísť 5-6 hráčov, ktorých chce klub počas leta predať alebo aspoň poslať na hosťovanie.

Riqui Puig, Neto, Mingueza, Lenglet, Umtiti a Wague sú tí, s ktorými tréner prvého tímu nepočíta a dnes nemusia začať predsezónnu prípravu. Bolo im dokonca jasne povedané, že v klube nie sú potrební a mali by si pohľadať nového zamestnávateľa. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Neto a Riqui Puig dnes aj napriek tomu prišli do tréningového centra FC Barcelona.

Sport ďalej píše, že Neto a Umtiti sú v rovnakej situácii a klub sa ich pokúsi počas leta predať, hoci obaja odchod odmietajú. Waque sa vracia na trávniky po ťažkom zranení, takže nájsť klub pre tohto hráča nebude jednoduché. Mingueza a Puig sú odchovancami La Masie, ktorí sa v prvom tíme nedokázali presadiť. V uplynulej sezóne odohrali len niekoľko minút a v tejto by to bolo len horšie.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-07-04 11:15:20
Všetkých posiela preč a kto bude hrať hm?
2022-07-04 11:37:20
mam pocit, ze som asi jediny, kto nie je rad, ze puig a mingueza odchadzaju. ak by dostali viac minut a hrali by na spravnej pozicii (vid mingueza na RB), mozno by sa presadili...