Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona ešte nepredložila žiadnu formálnu ponuku za Julesa Koundého. Sevilla však odmieta predať svojho stopéra za 45 miliónov eur.

Sport sa odvoláva na informácie Estadio Deportivo, podľa ktorého Sevilla dala jasne najavo, že 45 miliónov eur za takéto hráča je veľmi málo. Médiá tvrdia, že práve za takúto sumu by Katalánci chceli kúpiť Koundého. Minulý rok však Sevilla odmietla ponuku Chelsea na 50 miliónov eur. Situácia vyzerá v súčasnosti podobne a hoci Andalúzania chcú hráča predať, určite nemajú záujem znižovať svoje finančné požiadavky.

Okrem toho platí, že Sevilla nedostala žiadnu oficiálnu ponuku za hráča zo strany Barcelony. To v každom prípade neprekvapí nikoho, pretože Joan Laporta potvrdil, že klub musí najskôr aktivovať druhú finančnú páku. Len tak bude mať financie na nákup posíl. Ďalšou možnosťou je začleniť iného hráča do operácie na zníženie konečnej ceny. Gerard Romero naznačil, že Katalánci by na to mohli využiť Memphisa Depaya.

Súperom Barcelony v boji o Koundého je Chelsea. Londýnčania prišli o Andreasa Christensena a Antonia Rudigera a musia preto kúpiť nového stopéra. Nie je vylúčené, že zo Stamford Bridge odíde aj Cesar Azpilicueta, ktorý môže prestúpiť na Camp Nou. Thomas Tuchel však sleduje aj Matthijsa de Ligta a Kalidou Koulibalyho.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2022-07-04 12:04:10
To je naozaj na smiech.... Jeho cena minimálne 60 m
2022-07-04 12:06:53
dufam ze nepride