Všetko nasvedčuje tomu, že Memphis Depay bude nútený odísť z Barcelony, zatiaľ čo Ousmane Dembélé má čoraz bližšie k zotrvaniu v klube. Médiá sa dnes venovali aj situácii Riquiho Puiga.

Ousmane Dembélé

Mundo Deportivo: Všetko nasvedčuje tomu, že Francúz predĺži kontrakt. Obe strany sú naklonené predĺženiu spolupráce. Nový kontrakt krídelníka bude platný do roku 2024 a jeho plat bude nižší o 40%. Útočník má už naponáhlo, aby čo najrýchlejšie podpísal zmluvu a vrátil sa do tréningov pod Xaviho vedením.

Memphis Depay

Mundo Deportivo: Ak Dembélé a Raphinha budú hrať spolu na Camp Nou, klub obetuje Depaya, ktorý si bude musieť pohľadať nový klub aj napriek tomu, že chce zostať v Barcelone. Záujem o neho hlási množstvo klubov, ale Barcelona by preferovala začleniť hráča do nejakej operácie - napríklad ho poslať do FC Sevilla miesto Koundého.

Sport: Tottenham preveroval možnosť príchodu útočníka a pre Depaya to môže byť schodná možnosť, pretože Spurs hrávajú v Lige Majstrov. Naposledy sa hovorilo aj o FC Sevilla či Juventuse, ale skôr v kontexte hosťovania. Barcelona chce hráča radšej predať a anglický klub môže byť v tomto smere riešením.

Frenkie de Jong

The Mirror: Holanďan si už hľadá dom v Manchestri a kontaktoval Solskjaera, aby sa ho spýtal na dom, ktorý predáva. O túto nehnuteľnosť prejavil záujem aj Erling Håland.

Clement Lenglet

Sport: Dnes sa uskutoční stretnutie, počas ktorého sa majú dohodnúť finálne podmienky transferu obrancu do Tottenhamu. Oficiálne potvrdenie prestupu je otázkou hodín. Súčasťou zmluvy o hosťovaní hráča bude opcia na kúpu vo výške 10 miliónov eur. Lenglet si môže vďaka príchodu do Anglicka udržať šancu na účasť na šampionáte v Katare.

Riqui Puig

Sport: Rokovania záložníka s Fiorentinou sú v pokročilom štádiu, ale zatiaľ nie je dohodnuté, či pôjde o hosťovanie alebo prestup. Puig sa dnes objavil v Barcelone na lekárskej prehliadke aj napriek tomu, že dostal povolenie predĺžiť si dovolenku o jeden týždeň.

Francisco Trincão

A Bola: Sporting onedlho predstaví konečnú ponuku na hosťovanie hráča s možnosťou predĺženia o jeden ďalší rok a opciou na kúpu vo výške 18 miliónov eur. Okrem toho zaplatí milión eur za hosťovanie a prevezme na seba mzdu krídelníka. Trincão vytvára nátlak na uskutočnenie operácie, pretože chce minúty na ihrisku. Barcelona by chcela, aby opcia na kúpu bola povinná, no klub musí znižovať výdavky na platy a tiež uvoľniť čísla na dresoch.

zdroj: v texte
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-07-05 08:20:24
To od nás každý odchádza len na hosťovanie?!
2022-07-05 08:42:52
Ja byt ten dembele tak hned po podpise zmluvy dam papa tomu agentovi, ten mu kompletne znicil posledne zvysky povesti a este pojde asi aj platovo dole :D :D
aj ked moze si za to aj sam, ale urcite bol balamuteny na pekne recicky :D