Médiá včera informovali o stretnutí prezidenta FC Barcelona Joana Laportu so slávnym agentom Jorgem Mendesom. Bližšie informácie o schôdzke ponúkajú katalánsky denník Sport a madridský denník AS.

V pondelok sa uskutočnilo ďalšie stretnutie medzi Laportom a Mendesom. Sport a AS informujú, že schôdzka sa konala v známej reštaurácii v Barcelone. Obaja vplyvní páni diskutovali o viacerých hráčoch ako napríklad Trincão, Nico, Di María, Ruben Neves či Bernardo Silva. Riešili sa odchody, ale aj príchody na Camp Nou.

Na stretnutí padlo dokonca aj meno Cristiana Ronalda, ale jeho príchod na Camp Nou je absolútne nepravdepodobný. Okrem neho sa diskutovalo o budúcnosti Francisca Trincãa, ktorý sa vrátil z hosťovania vo Wolverhamptone a počas leta sa môže presťahovať do Sportingu. Wolves totiž nevyužili možnosť kúpiť krídelníka a ten sa nenachádza ani v plánoch Xaviho.

Toto prestupové obdobie patrí medzi tie najkomplexnejšie v klubovej histórii a vyžaduje si veľa trpezlivosti. Mužstvo sa včera vrátilo do tréningov a prvý prípravný zápas v rámci predsezóny odohrá už 13. júla proti Olot.

zdroj: sport.es as.com
foto: sport.es

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.