Tréner FC Barcelona Xavi Hernández v krátkosti analyzoval včerajší prípravný zápas proti Olot, v ktorom sa zrodila remíza 1:1. Katalánec priznal, že je to len začiatok predsezóny a na závery je priskoro, no ocenil jednotlivé elementy hry.

Zhodnotenie

"Bol to náš prvý zápas. Je vidieť chýbajúci zápasový rytmus. Mali sme šance vyhrať tento zápas, ale nepodarilo sa nám to. Videli sme detaily, ako výkony mladých hráčov. Snažíme sa realizovať naše myšlienky. Hrali mladí hráči, ktorí predviedli veľké nasadenie a obetavosť. Nepodarilo sa nám vyhrať, ale v tomto momente to nie je dôležité."

Noví hráči

"Ako Pablo Torre, tak aj Franck Kessie potrebujú čas, aby spoznali náš herný štýl. Nezasiahli do priveľa tréningov, ale v ich prípade to vyzerá veľmi dobre. Franck je na tom veľmi dobre z fyzického hľadiska, Pablo má v sebe talent. Chcem, aby nám obaja veľmi pomáhali. Dnes bolo vidieť jednotlivé elementy. Frack útočil hlboko, aby centroval, dobre nabiehal do priestoru. Pablo sa dobre pohyboval medzi líniami a mal jednu skvelú prihrávku na Aubu. Je ešte veľmi skoro. Zatiaľ sa dostávame do rytmu, ale s hrou sme spokojní."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-07-14 10:52:34
Balde se mi taky moc líbil :)