Z hráčov Bayernu sa dnešnej tlačovej konferencie pred zajtrajším súbojom proti Barcelone zúčastnil Thomas Müller.

Lewandowski

"Sadio Mané mi už veľa dní hovorí, aby som občas neprihral Lewymu! (smiech) Ale vážne, od nás všetkých závisí, či mu umožníme dostať sa do hry. Pokúsime sa tomu vyhnúť. Rovnako sa budeme snažiť získať loptu hneď po strate. Je to niečo, čo je našou ochrannou známkou. Je potrebné upriamiť pozornosť na to, že naše posledné tri remízy sa zrodili v zápasoch proti mužstvám, ktoré sa sústredili na bránenie. Môže to byť informácia pre optimistov."

Návrat Lewandowskeho

"Je jasné, že potrvá ešte dlho, kým sa tento skvelý útočník stane minulosťou tohto klubu. Mám s ním skvelé vzťahy, najmä na ihrisku. Okrem golfu sme veľa času v súkromí netrávili. Boli sme v kontakte na Whatsappe a po jeho odchode a žrebe to začalo byť horúce. Nepovedal nám dôvod svojho odchodu. Každý je zodpovedný za svoje rozhodnutia. My sme sa dozvedeli po trochu zo všetkého z médií. To je normálne. Ani ja by som v šatni neprezradil meno klubu. Zlatá lopta? Naposledy si ju zaslúžil."

Ofenzíva

"Moje vzťahy s Lewym sa v priebehu rokov zlepšovali. Na začiatku sme si nerozumeli až tak dobre. Teraz je to iné. Všetci naši útočníci môžu hrať na všetkých štyroch ofenzívnych postoch. Možnože už nebudeme mať takú deviatku, akú hľadáme, ale to môže byť výhoda, pretože súper nebude vedieť, kto nakoniec dostane loptu."

2:8

"Keď proti sebe hrajú elitné európske kluby, všetci sú namotivovaní, bez ohľadu na predchádzajúce zápasy. Barcelona zaznamenala skvelý začiatok sezóny. Mám radosť, keď vidím jej hru. Som presvedčený, že nás čaká zápas proti úplne inej Barcelone, než bola tá z predchádzajúcich stretnutí."

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: twitter/bayern

Diskusia

2 komentáre
2022-09-13 07:24:21
Dnes zistime, ci sme sa naozaj tolko zlepsili. V poslednej dobe som tu skoro vobec nic nekomentoval, lebo nechcem byt ani optimista, ani pesimista. Koniec koncov to nezavisi od nas, ale od hracov na ihrisku. A toto bude poriadna skuska. Urcite budem ale fandit vsetkym nasim, ktori sa na ihrisku objavia. Bez vynimky. Len dufam, ze sa Xavi rozhodne spravne. Budeme stale pod tlakom, a bez ohladu na moje osobne preferencie ci sympatie, starsi a pomalsi hraci by asi mali zostat na lavicke.
2022-09-13 08:11:57
Nam nevonia vysoky presing supera, som zvedavy kto sa s tym bude snazit presadit. Myslim ze kto da dva goly vyhra. Resp v pripade uvodneho tlaku bajernu, ak vydrzime prvych dvadsat minut otvaraju sa nam velke sance