Holanďan poskytol rozhovor pre výhre nad Valenciou, v ktorom priznal, že na hráčoch už vidieť únavu po tak nabitom kalendári.

Vždy je dobré vyhrať, ale takýmto spôsobom je to možno ešte lepšie...

"Áno, áno. Sme veľmi šťastní a spokojní s týmito tromi bodmi. To nám dodá množstvo morálky po vypadnutí z Ligy Majstrov. Bolo to ťažké, najmä v druhom polčase, ale myslím si, že je to zaslúžený výsledok."

Je to po zápase proti Bayernu viac ako víťazstvo?

"Víťazstvo takýmto spôsobom dáva tímu veľa morálky a viery. Dnes sme veľa trpeli, ale ak nakoniec vyhráte, dodá vám to veľkú vieru."

Čo vám chýbalo, aby ste skórovali skôr?

"Myslím si, že najmä v prvom polčase sme mali možnosti, aby sme si vytvorili dobré šance, ale nedarila sa nám finálna prihrávka a pred bránkou sme robili zlé rozhodnutia. Verím, že v prvom polčase nám chýbalo práve to."

Čo si myslíš o góle Lewandowskeho po prihrávke Raphinhu?

"Máme veľkú radosť, že ho máme v tíme. Dnes opäť urobil rozdiel."

Je to otázka viery?

"Áno, chce to veľa viery. Je potrebné snažiť sa streliť gól až do poslednej minúty a to sme urobili. Myslím si, že bolo vidieť, že mužstvo je už trochu unavené vzhľadom na kalendár."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-10-30 10:28:58
A ty taktiez ;) Frenkie hrá čoraz lepšie.
2022-10-30 11:17:16
Ja prote tohoto hraca mozem, rad sa pozeram na jeho hru atd. Ledysi som sa velmi rad pozeral na Iniestu. Dokonca radsej ako na Messiho. Teraz na FdJ