Sergio Busquets je veľmi dôležitým hráčom ako v Barcelone, tak aj v reprezentácii Španielska. Defenzívnemu záložníkovi končí zmluva na Camp Nou už po tejto sezóne, no nikto nevie, čo bude po tom.

Busquets sa opätovne vyjadril k tejto téme, ale nič nové sme sa v podstate nedozvedeli: "Zatiaľ som sa nerozhodol. Už som to povedal v lete počas tlačovej konferencie pred zápasom proti Švajčiarsku v Zaragoze. Podobne ako Majstrovstvá sveta, ešte nie je nič rozhodnuté. Je to môj posledný rok, viem, že sa toho povedalo veľa, ale vždy som opakoval to isté. Nič som nepodpísal s jednou či druhou stranou. Uvidíme, ako to pôjde ďalej, ale niekedy vo februári alebo tak nejako, by som chcel mať jasno a rozhodnúť," povedal Busquets v programe El Larguero.

Novinárov samozrejme zaujímalo aj to, či budú Majstrovstvá sveta v Katare jeho poslednými v kariére: "Ešte stále som sa nerozhodol, ale skôr to vyzerá tak, že áno. Mám na to vek a napriek tomu, že mám dôveru trénera a cítim sa dobre a dôležitý, som bližšie k tomu, že to bude môj posledný šampionát. Chcem si užiť tieto Majstrovstvá sveta, ale o ničom nerozhodnem teraz či po skončení šampionátu," povedal.

V každom prípade naznačil, že ak by Luis Enrique pokračoval na trénerskej stoličke reprezentácie Španielska, mal by viac dôvodov zotrvať v reprezentácii: "Tak, áno, premýšľal by som o tom," poznamenal. V tomto zmysle dodal, že "tento národný tím zostavil Luis Enrique a vyformoval ho podľa svojej filozofie a dopadlo to naozaj dobre." Na záver zdôraznil: "Ak nebude pokračovať, predpokladám, že iný tréner dodá reprezentácii svoj rukopis."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2022-11-30 11:54:24
Tak hlavně že před 2 dnama tady byl článek s nadpisem: Busquets po sezóne odíde do Interu Miami.
Přitom několikrát říkal, že se rozhodne až po MS
2022-11-30 16:10:20
Ja neviem preco sa Busi nevie rozhodnut o svojej buducnosti....,
ked Xavi ma v tom jasno,L.E. ma v tom jasno,fanusikovia na forcabarca v tom maju jasno,len on nie.