Sergio Agüero poskytol rozhovor pre Gerarda Romero na Twitchi. Argentínec porozprával o svojich zdravotných problémoch, ale aj o krátkom dobrodružstve v Barcelone. Bývalý útočník sa vyjadril k situácii Gerarda Piquého či Sergia Busquetsa.

Agüero: "Pamätám si, že som raz niekde čítal, že istý Gerard Romero o mne prezradil nejaké informácie. Nepamätám si, čo to bolo, ale nemyslím si, že to bolo pikantné (smiech)."

Gerard Romero: "Áno, po tom, čo Catalunya Radio informovalo o tvojich problémoch so srdcom, som povedal, že Kun Agüero definitívne ukončí svoju kariéru. Bolo úžasné, že si prešiel do Barcelony na konci tvojho dobrodružstva, ale v tom čase odišiel Leo Messi..."

"Áno, vtedy sa to všetko zomlelo. Ja by som teraz v júni končil svoju etapu v Barcelone. Podpísal som zmluvu na 2 roky s možnosťou predĺženia o jeden rok v závislosti od toho, čo bude v druhej sezóne, no predovšetkým som sa chcel pripraviť na šampionát. Neskôr sa stalo to, čo sa stalo. Po celej tej skúsenosti to bolelo ešte viac. Chcel som urobiť viac, chcel som pomôcť, pretože Barcelona bola vo veľmi slabej forme..."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

6 komentáre
2023-01-04 20:37:10
Niekto to nemusí počítať, ale je to tak. Serio Aguero bol hráčom Barcelony. Ďalšie veľké meno súčasťou našej histórie.
2023-01-04 20:46:32
jj Xavi i Enrique fotbalu nerozumí, narozdíl od lidí na forcabarca fóru. Podle těch už tady nemá Busquets být 5 let