Paris Saint-Germain prehral s Rennes 1:0, čo vo Francúzsku vyvolalo vlnu kritiky na adresu hráčov parížskeho klubu, predovšetkým Lionela Messiho. Obhajca titulu mal v tomto zápase k dispozícii všetky svoje hviezdy, ale Messi, Neymar ani Kylian Mbappe nedokázali skórovať.

Messi sa tak po návrate z Majstrovstiev sveta v Katare musí opätovne naladiť na klubovú úroveň a s tým súvisiace francúzske médiá, ktoré sú mimoriadne kritické. Novinári Messiho obvinili z toho, že prvú polovicu sezóny mal dobrú len preto, lebo sa pripravoval na Majstrovstvá sveta v Katare.

Kým L'Equipe kritizoval Neymara a jeho výkon označil za "znepokojujúci", rádio RMC sa rozhodlo zamerať svoj hnev na bývalú hviezdu Barcelony: "Prvú polovicu sezóny mal dobrú, pretože sa pripravoval na Majstrovstvá sveta, trénoval, ale to sa už skončilo," zaznelo v RMC Sport.

Čo sa týka L'Equipe, denník uviedol, že Messi nemal na to, aby v zápase splnil svoje úlohy a dokonca mu dal hodnotenie zápasu 4/10: "Nevideli sme extravaganciu, ktorú má s loptou na kopačke, na ktorú sme zvyknutí," napísal denník. "Argentínčan sa snažil pracovať pre svoj tím, najmä prostredníctvom získavania lôpt vo svojej zóne, ale v druhom polčase sa z ihriska vytratil."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Le Parisien bol vo svojich slovách diplomatickejší a naznačil, že Messiho vplyv na zápas bol "limitovaný". Médiá si tak po zápase PSG proti Rennes nenechali ujsť príležitosť a na Messim nenechali suchú nitku.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2023-01-16 22:00:20
"Prvú polovicu sezóny mal dobrú, pretože sa pripravoval na Majstrovstvá sveta, trénoval, ale to sa už skončilo" Presne tak ! Leo už po návrate odohral 2 zápasy a nezaznamenal ani jeden hattrick?! to čo si o sebe myslí?! Navrhujem že Ligue 1 by malo zrušiť druhú polovicu sezóny vzhľadom k tomu že Francúzke médiá už aj tak vedia čo bude nasledovať... Francúzi by mali byť radi že majú vo svojej priemernej lige najlepšieho hráča histórie.
2023-01-16 22:00:34
Ten už vyhrál všechno co chtěl. Už by klidně mohl skoncit nebo jít do MLS. Podle mě zůstává jenom kvůli lize Mistrů