Samuel Umtiti poskytol v uplynulých dňoch ďalší rozhovor pre Canal+, v ktorom sa tentoraz vyjadril k svojmu pôsobeniu v Barcelone oveľa dôraznejšie. 29-ročný stopér uviedol, že to pre neho boli "štyri roky väzenia".

"Všetko, čo som potreboval, bolo cítiť sa ocenený, užitočný a rešpektovaný. V Katalánsku som strávil štyri roky vo väzení: nielen v športe, ale aj v každodennom živote."

"Na začiatku, po presťahovaní do Španielska, som sa cítil docenený a hral som na dobrej úrovni. Potom som začal pociťovať nedostatok sebadôvery, cítil som sa zle a uvedomil som si, že mi už nikto neverí."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Lecce? Bola to pre mňa výzva. Veľmi dobre viem, že v týchto kluboch sa udržanie rovná majstrovskému titulu. Je to dobré, pretože v Salente som sa opäť usmieval a som za to klubu vďačný."

"Budúcnosť? Momentálne myslím len na to, aby sme sa vyhli zostupu. Pred časom však za mnou do Via del Mare prišiel môj priateľ Lacazette. Pomysleli sme si, že by bolo dobré si spolu ešte zahrať, kým odídeme do dôchodku. Zmluva do roku 2026 s Barcelonou? Chcem sa naďalej cítiť dobre, to sa mi podarilo v Taliansku. Milujem jazyk, jedlo a módu...."

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2023-05-26 06:50:10
Tento chalan zije v uplne inom svete. Zlate vazenie s tazkymi peniazmi a neochota odist. Preto predlzoval zmluvu, aby to vazenie bolo este dlhsie. Treba na to nadviazat, ak sa da predat, ak sa neda rozviazat zmluvu a vyslobodit ho🙃
2023-05-26 07:10:14
ty ***** a kto ti branil odist? len si bol nenazraty na peniaze...hlupym rozhodnutim si si zrusil karieru (mas titul MS a kopu penazi), ale to nic nezmeni na tom, ze si sa stal obycajnym zabudnutiahodnym futbalistom...