Podľa Cadena SER sa konflikt medzi Gavim a Ceballosom stále nevyriešil. Po tom, čo sa obaja hráči niekoľkokrát pohádali na ihrisku, musel zasiahnuť tréner národného tímu Luis de la Fuente a zdalo sa, že napätie sa zmiernilo. Novinári rádia však tvrdia, že vzťah medzi oboma andalúzskymi hráčmi stále necháva veľa priestoru na zamyslenie.

Už počas marcového reprezentačného zrazu sa madridské médiá snažili vykresliť Gaviho v zlom svetle správami o tom, že záložník Barçy mal počas tréningov prejavovať nedostatok profesionality. Tieto informácie však rýchlo odmietla samotná Kráľovská španielska futbalová federácia. Teraz, pri príležitosti ďalšieho zrazu a zverejnenia zoznamu povolaných, španielski novinári Cadena SER opäť komentujú napätie medzi hráčmi a naznačujú, že únik informácií o údajnom zlom správaní Gaviho počas tréningového zrazu bol v záujme niektorých hráčov národného tímu. Podľa novinára tejto rozhlasovej stanice Antona Meanyho sú kapitáni národného tímu presvedčení, že tieto správy sa do médií nedostali náhodou, ale s cieľom poškodiť Gaviho imidž. V dôsledku toho sa hráči ako Rodri, Morata a Kepa rozhodli podporiť mladého stredopoliara a stáť pri ňom v súvislosti s neustále prítomným napätím medzi záložníkmi. 

Dnes bola zverejnená nominácia na nadchádzajúce zápasy Ligy národov a ukázalo sa, že Ceballos na ňom nie je. Súvisí to s únikom informácií z predchádzajúceho tréningového zrazu a konfliktom medzi oboma andalúzskymi hráčmi? Rozhodol sa Luis de la Fuente s objavujúcimi sa pochybnosťami o jeho budúcnosti v národnom tíme uhasiť jeden z požiarov? Ťažko povedať na 100%, ale španielske médiá radi informujú o zákulisí futbalových tímov, takže môžeme očakávať, že toto nie sú posledné správy týkajúce sa vzťahov medzi týmito dvoma.

zdroj: Cadena SER
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-06-02 17:23:11
Mne sa Ceballos javi ako primitiv......