Prípad Lea Messiho priťahuje najväčšiu pozornosť médií v súvislosti s prestupmi Barcelony, ale objavujú sa aj ďalšie správy. Médiá potvrdzujú, že Ilkay Gündoğan chce hrať za Blaugranas, ale stredopoliara lákajú aj kluby zo Saudskej Arábie. Na druhej strane Bayern sleduje situáciu okolo Raphinhu.

Ilkay Gündoğan

Bild: Stredopoliar chce hrať za Barcelonu, ale Barcelona môže mať problémy s jeho príchodom. V tejto situácii je Borussia Dortmund pripravená predložiť ponuku za Gündoğana, ktorý by nahradil Jude Bellinghama.

Sergi de Juan (Sport): O futbalistu sa zaujímajú štyri kluby vrátane Barcelony. Manchester City by chcel predĺžiť Gündoğanovu zmluvu o jeden rok s opciou na pokračovanie na ďalšiu sezónu, zatiaľ čo Arsenal mu môže ponúknuť dvojročnú zmluvu. Jedine Barça ponúka trojročný kontrakt. V najbližších dňoch sa očakáva aj miliónová ponuka zo Saudskej Arábie.

Ferran Correas (Sport): Ak sa Messi vráti do Barcelony, existuje možnosť, že klub bude nútený vzdať sa kúpy Gündoğana.

Matteo Moretto (Relevo): N'Golo Kanté, Roberto Firmino a Ilkay Gündoğan sú v hľadáčiku pozornosti Al-Ittihad, keďže zástupcovia klubu cestujú do Veľkej Británie.

Cadena SER: Al-Ittihad chce získať Gündoğana.

Beteve: Gündoğan sa už ústne dohodol s Barcelonou na trojročnej zmluve, podľa ktorej zarobí 9 miliónov eur brutto za sezónu. Nemec čaká, kým Katalánci vyriešia svoje finančné problémy.

Gerard Romero: Gündoğan vylučuje transfer do Saudskej Arábie a bude sa rozhodovať medzi Barcelonou a City.

Iñigo Martínez

Stopér by sa mal čoskoro oficiálne stať futbalistom Barcelony. Martínez dnes oznámil odchod z Athletic Club, pričom La Liga súhlasila s plánom udržateľnosti, ktorý predstavili Blaugranas, takže operácia by sa podľa médií mohla sfinalizovať.

Franck Kessie

Luis Miguelsanz (Sport): Inter chce získať Kessieho na základe výmeny, ale Barça už odmietla dve ponuky - jednu za Joaquína Correu a druhú za Denzela Dumfriesa. Barcelona by mohla súhlasiť so zaradením Brozovića do operácie, ale prioritou klubu je kúpa ďalších stredopoliarov.

Pierre-Emerick Aubameyang

Fabrizio Romano: Útočník už dostal ponuky od Al-Ahly a Al-Shabab. Aubemayangovou prioritou je však zostať v Európe.

Abde Ezzalzouli

AS: Real Betis by chcel získať Maročana na hosťovanie. Športovým riaditeľom andalúzskeho klubu je Ramon Planes, ktorý Abdeho priviedol do Barcelony.

Raphinha

Sky Sports: Bayern zvažuje ponuku na Raphinhu. Veľkým podporovateľom príchodu Brazílčana je tréner Thomas Tuchel. Bayern nevylučuje ani výmenu v tomto prestupovom období.

Ruben Neves

Fabrizio Romano: Portugalčan bude čakať na Barcelonu, s ktorou už má dohodnuté podmienky. Neves nie je Xaviho prioritou a neexistuje záruka, že Ansu Fati bude chcieť v rámci tohto prestupu prestúpiť do Wolverhamptonu.

zdroj:  Bild, Sport, Relevo, Cadena SER, Jijantes, Beteve, AS, Sky Sports
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-06-06 16:03:45
Odmietli ponuku na Dumfriesa. Hmmm... myslím ze to by nebola zlá výmena
2023-06-06 18:02:15
Dokelu u mna este nikto nezvonil 😉😉😉